Μίνι ασύρματο πληκτρολόγιο + Μίνι PC TV μίνι Η/Υ   (Νούμερο: PC03+PC01)

Τιμή με ΦΠΑ

155.95€

Μη Διαθέσιμο
Μίνι ασύρματο πληκτρολόγιο + Μίνι PC TV μίνι Η/Υ

Μίνι ασύρματο πληκτρολόγιο + Μίνι PC TV μίνι Η/Υ   (Νούμερο: PC03+PC01)

155.95€

Το μίνι PC MK802 II. TV μίνι Η/Υ με Android 4МК802 ΙΙ είναι μίνι Η/Υ τελευταίας γεννιάς με βάση το επιτυχημένο μοντέλο ΜΚ802. Βελτιώθηκε όχι μόνο η εξωτερική όψη της συσκευής, αλλά και τα διαμετρήματα και η παραγωγικότητα της. Με τη μνήμη 1GB ο μίνι-Η/Υ είναι πολύ πιο γρήγορος και θα μετατρέπει τη σπιτική σας τηλεόραση ή την οθόνη σας σε ένα απολύτως αποτελεσματικό Η/Υ με Android 4, όπως και σε ένα αναπαραγωγέα βίντεο, με τον οποίο να παρατηρήσετε διάφορες ταινίες με υπότιτλους χωρίς να χρειάζεστε μετατροπή αρχείων βίντεο.

Γενικά χαρακτηριστικά
1. Μονάδα επεξεργασίας Allwinner A10/1GHz Cortex-A8. Η μονάδα επεξεργασίας μεγάλης ταχύτητας είναι εφοδιασμένη με τον πιο σύγχρονο μέχρι στιγμής πυρήνα για πλατφόρμες κινητών συσκευών. Η παραγωγικότητα της υλικοτεχνικής υποδομής (Hardware) είναι παρόμοια με αυτήν του σταθερού Η/Υ. Η παραγωγικότητα αυτή επιτρέπει όπως χωρίς κανένα πρόβλημα να παρατηρείτε βίντεο HD, να κατεβάζετε δωρεάν και να παίζετε χιλιάδες παιχνίδια από το Google Play Store, να κάνετε πλοήγηση στο Ιντερνέτ.
2. Η ενσωματωμένη μονάδα επεξεργασίας γραφικών 3D υποστηρίζει το 3D για πολλά από τα πιο γνωστά παιχνίδια όπως Angry Birds, Urban Traffic Jam5, Plants Vs Zombies και δίνει εγγύηση ότι παίζοντας θα περάσετε απίστευτες στιγμές.
3. Η μνήμη 1GB DDR3 εξασφαλίζει τη καλύτερη λειτουργία σε κατάσταση πολλαπλών αποστολών.
4. Wifi 802.11b/g/n για μια πλοήγηση μεγαλύτερης ταχύτητας στο Ιντερνέτ.
5. Με HTML5 και Flash10.3 θα κάνετε πλοήγηση στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες και θα βλέπετε βίντεο χωρίς να κάνετε εγκατάσταση σε κανένα συμπληρωματικό λογισμικό πρόγραμμα.
6. MK802 II διαθέτει με μονάδα διεπαφής USB2.0 μεγάλης ταχύτητας, μέσω οποίας είναι δυνατή η σύνδεση εξωτερικού σκληρού δίσκου ή πληκτρολόγιο.

Το ολοκληρωμένο κύκλωμα βίντεο επιτρέπει 1080P/2160P HD video playback, H.264 video decoding, VC-1, MPEG-4 HD. Μπορείτε να βλέπετε τις αγαπημένες σας ταινίες χωρίς να χρειαστείτε από μετατροπή.
Μοντέλο: MK802 II
Μονάδα επεξεργασίας: Allwinner A10/ 1GHz Cortex-A8
RAM: 1GB
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Γραφική: 2D/ 3D/ OpenGL ES2.0(AMD Z430)/ OpenVG1.1(AMD Z160)@27M Tri/sec
ίκτυο: Wireless 802.11b/g/n, WAPI(Ralink8188)
Εξωτερική μνήμη: Σχισμή για Micro TF 2-32GB
Διεπαφές: Micro USBX2, USB2.0X1, HDMIX1, MicroSDX1
Πληκτρολόγιο: Υποστηρίζει εικονικό πληκτρολόγιο, 2.4GHZ ασύρματα πληκτρολόγια, ποντίκι
Ήχος: AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, QCP, MP3, WMA, WAV, MIDI, M4A
Βίντεο: WMV/ASF/MP4/3GP/3G2M4V/AVI/MJPEG/RV10/DivX/VC-1/MPEG-2/  MPEG-4/H.263/H.264/1280*720P HD 30 fps, 1080P/720*480 D1 30fps
Παραρτήματα: Youtube,Twitter,AngryBird,Office,Gmail,Browse,Skype.
HDMI: 1080P&2160P
Τροφοδότηση: μέσω διεπαφής USB
Διαμετρήματα: 9.7*2.8*1.2 εκατοστόμετρα
Βάρος : 0.2 χιλιόγραμμα

Περιγραφή του ασυρμάτου μίνι πληκτρολογίου
Το παρόν μοντέλο ασυρμάτου πληκτρολογίου είναι πολύ επωφελές και πρακτικό τεχνικό μέσο, γιατί συνδέει τις δυνατότητες του πληκτρολογίου και του ποντικιού. Άνετο, ελαφρό και ακουμπημένο στα χέρια, το πληκτρολόγιο αυτό δύναται να χρησιμοποιηθεί σε κάθε περίπτωση στην οποία θα πρέπει να ταξιδέψετε και δε μπορείτε να πάρετε μαζί σας το φορητό Η/Υ. Είτε απλώς θέλετε να ελέγχετε από απόσταση τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας, τη τηλεόραση ή το σύστημα πολυμέσων σας. Ένας καινούργιος τρόπος να βάλετε να παρατηρείτε κάποια ταινία, να γράψετε μήνυμα στο διαδίκτυο (ημέιλ), να διεξάγετε συνδιαλέξεις στο Skype. Και ακόμα πολλά άλλα.

Χαρακτηριστικά:
1. Το πληκτρολόγιο λειτουργεί με τυπικές ΑΑΑ μπαταρίες, που μπορείτε να αγοράσετε σε οποιονδήποτε μέρος του κόσμου, γεγονός που δε θα εμποδίσει τις δουλειές σας. Δε χρειάζεται από φόρτωση ενσωματωμένης μπαταρίας, ο φορτωτής της οποίας δύναται να μη είναι κατάλληλος για κάθε χώρα του κόσμου.
2. Ένα απίστευτο και συμπαγής σχεδιασμό, που αποτρέπει το γλίστρημα από το χέρι.
3. Το πληκτρολόγιο είναι εφοδιασμένο με δέκτη ασυρμάτου ποντικιού που απορρίπτει και τον κίνδυνο να χάσετε τη σύνδεση σε κάποια στιγμή και περιοχή, όπου βρίσκεστε.
4. Ο εργονομικός σχεδιασμός του καθενός μηχανισμού του πληκτρολογίου, επιτρέπει στον καθένα να δουλεύει εύκολα, γρήγορα και άνετα με αυτό.
5. Με την ενσωματωμένη ειδική τεχνολογία, η οποία κάνει οικονομία στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τη ζωή των μπαταριών. Αυτό συμβαίνει χάρη του γεγονότος ότι σε περίπτωση μη ύπαρξης καμίας ενέργειας για μόνο δύο λεπτά, οι μπαταρίες και το πληκτρολόγιο περνούν σε λανθάνουσα κατάσταση. Για να τη βγάλετε μετά από την κατάσταση τούτη, απλώς πατήστε κάποιο κουμπί.
6. Για την λειτουργία μίας plugNplay συσκευής, η οποία είναι συμβατή με τις διεπαφές USB 1.1 και USB 2.0, δε χρειάζεται εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης.
7. Συνδέεται εύκολα με οποιανδήποτε συσκευή, δεν χρειάζεται από συμπληρωματικά καλώδια. Μόνο όταν χρησιμοποιείται τηλεχειριστήριο με μπαταρίες, τότε είναι καλά να βάλετε και τον δέκτη ποντικιού στη διεπαφή USB, για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τις δύο συσκευές.
8. Υποστηρίζεται από τα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Windows XP/Vista/7, όπως επίσης και το Android 2.2/2.3/2.4/4.0/5.0, που το κάνει το ιδανικό μέσο επικοινωνίας με οποιονδήποτε ταμπλέτα ή σμάρτφον χρησιμοποιώντας κάποια από τις εκδοχές.
9. Επιτρέπει τη χρήση με κάθε σταθερό Η/Υ, φορητό Η/Υ, ταμπλέτα, προβολείς, σμάρτφον, τηλεόραση Smart TV για το σαλόνι, HDTC, ταμπλέτα με Android κ.α.

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών