Κάμερα,κρυμμένη σε συσκεύη ανίχνευσης καπνού   (Νούμερο: HD92)

Επέλεξε SD κάρτα:
*

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

52.95€

Μη Διαθέσιμο
Κάμερα,κρυμμένη σε συσκεύη ανίχνευσης καπνού

Κάμερα,κρυμμένη σε συσκεύη ανίχνευσης καπνού   (Νούμερο: HD92)

52.95€

Αυτή είναι μια τέλεια συσκεύη που είναι στην μορφή ανιχνευτή καπνού.Τραβάει βίντεο με υψηλή ανάλυση απο 1280х960 Pixels και τριάντα λήψεις ανα δευτερόλεπτο.Η συσκεύη διαθέτει την δυνατότητα να της τοποθετηθεί εξωτερική κάρτα μνήμης σε μορφή TF.Σαν μια ποιοτική και πολυλειτουργική συσκεύη,αυτός ο ανιχνευτής καπνού-κάμερα μπορεί να κάνει μερικές λειτουργείες:Να τραβάει βίντεο,να ηχογραφεί,να τραβάει βίντεο μόνο όταν υπάρχει κίνηση και άλλα.Με την συσκευή αυτή μπορείτε να μιλήσετε online,να καταγράψετε βίντεο 12 ώρες χωρίς διακοπή και να ηχογραφίσετε 25 ώρες.

Πως να χρησιμοποιήσουμε αυτή την κάμερα:

1.Ανοίξτε την θύρα για την μνήμη και τοποθετήστε μια TF κάρτα εκεί.Μετά βάλτε το κλειδάκι στο ON και ενεργοποιήστε την κάμερα απο το τηλεκοντρόλ.

2.Πρέπει το τηλεκοντρόλ να κοιτάζει προς την κάμερα και πατήστε το κουμπί για ενεργοποίηση.Η μπλέ και κόκκινη ένδειξη θα ανάψουν,μετά απο αυτό όταν η κάμερα είναι έτοιμη,η μπλέ ένδειξη σβήνει,ενώ η κόκκινη παραμένει αναμμένη.

3.Μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες με αυτή την κάμερα,όταν απο την αρχική κατάσταση αναμονής πατήσετε το κουμπί που έχει κλειδί πάνω του απο το τηλεκοντρόλ.Με αυτό η μπλέ ένδειξη θα ανάψει μόνιμα,ενώ η κόκκινη θα σβήσει.Αυτό είναι μια ήδη τραβηγμένη φωτογραφία,η οποία αποθηκεύετε.

4.Μπορείτε να ξεκινήσετε να τραβάτε βίντεο,όταν απο κατάσταση αναμονής πατήσετε απο το το τηλεκοντρόλ το κουμπί που έχει πάνω του ζωγραφισμένη κάμερα.Σε αυτή την στιγμή η κόκκινη ένδειξη θα σβήσει,ενώ πριν απο αυτό έχει αναβοσβήσει τρείς φορές και το βίντεο θα ξεκινήσει να καταγράφετε.Για να διακόψετε το βίντεο,πατάτε ξανά το ίδι κουμπί.Η κάμερα σταματάει και πριν απο αυτό αποθηκεύει το βίντεο.

5.Ηχογράφηση: 
Απο λειτουργεία αναμονής,πατήστε στο τηλεκοντρόλ το κουμπί,στο οποίο έχει πάνω του ζωγραφισμένο μικρόφωνο.Η κόκκινη ένδειξη θα σβήσει εφόσον έχει αναβοσβήσει ήδη τρείς φορές και η κάμερα ξεκινάει να ηχογραφεί.Για να διακόψετε την ηχογράφιση και να την αποθηκέυσετε επαναλλάβετε τις ίδιες κινήσεις.

6.Ανιχνευτής κίνησης: 
Απο λειτουργεία αναμονής της κάμερας,πατήστε απο το τηλεκοντρόλ το κουμπί που έχει πάνω του ζωγραφισμένο άνθρωπο.Και οι δύο ενδείξεις θα σβήσουν,ενώ πριν απο αυτό έχουν αναβοσβήσει τέσσερις φορες.Σε αυτή την στιγμή η κάμερα βρίσκετε σε ανίχνευση κίνησης και εαν απο μπροστά της περάσει άνθρωπος ή ζώο,ο αισθητήρας θα την ενεργοποιήσει,για να καταγράψει όλα αυτά που συμβαίνουν.Με αυτό τον τρόπο εξοικονομεί χρόνο και ρεύμα.Για να σταματήσετε αυτή την λειτουργεία,απλά πατήστε το ίδιο κουμπί.

7.Web Κάμερα: 
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την κάμερα και σαν Web κάμερα,αλλά για τον σκοπό αυτό είναι καλό να εγκαταστήσετε τα drivers,που βρίσκονται σε ειδικό δίσκο,που συμπεριλλαμβάνετε στο σετ.Εφόσον έχετε ανεβάσει τα drivers,πρέπει απλά να συνδέσετε την κάμερα με τον υπολογιστή σας μέσω του USB καλωδίου.Πρέπει να είναι σε απενεργοποιημένη κατάσταση.

8.Φόρτιση: 
Η κάμερα φορτίζετε πάρα πολύ εύκολα.Απλά σε απενεργοποιημένη κατάσταση ή συνδέστε την με τον υπολογιστή μέσω της USB θύρας,ή συνδέστε την στην πρίζα με τον προσαρμογέα.Όση ώρα φορτίζει η μπλέ ένδειξη θα αναβοσβήνει.

9.Ρεσέτ: 
Εάν για κάποιο λόγο η συσκεύη σταματήσει να απαντάει,''κολλήσει΄΄ ή απλά παραμένει αναμένη,τότε πατήστε το κλειδί OFF απο την κάμερα,και μετά απο το οποίο ξανά το ON και μπορείτε να την ξαναχρησιμοποιήσετε.

10.Όταν η τροφοδοσία πέσει κάτω απο το ελάχιστο,τότε η μπλέ ένδειξη αρχίζει να αναβοσβήνει και η οθόνη γίνετε λίγο θολή.Αυτό σημαίνει οτι αμέσως πρέπει να την βάλετε να φορτίσει.Εάν δεν υπάρχει τροφοδοσία,το αρχείο το οποίο καταγράφετε,αυτόματα διακόπτετε και αποθηκεύετε. 

 


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Pixels:2 Mega pixels
Ανάλυση: 1280*960 pixels
Βίντεο φορμάτ: AVI
Λήψεις ανα δευτερόλεπτο: 30
Οπτική γωνία: 72 μοίρες
Φωτογραφίες με τον αισθητήρα: Εως έξι μέτρα σε ευθεία γραμμή
Ελάχιστος φωτισμός: 1LUX
Μπαταρία: 2200 МА
Διάρκει του βίντεο: Πάνω απο 12 ώρες
Απόσταση χρήσης τηλεκοντρόλ: 15 μέτρα
Θερμοκρασία διατήρησης:Απο -20 εως +80 βαθμούς Κελσίου
Υγρασία: 15-85%

Θερμοκρασία στην οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί: Απο -10 εως +60 Βαθμούς Κελσίου


Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κατέβασε

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών