Κρυφή κάμερα σε ρολόι με ανίχνευτη κίνησης   (Νούμερο: HD89)

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

84.95€

Μη Διαθέσιμο
Κρυφή κάμερα σε ρολόι με ανίχνευτη κίνησης

Κρυφή κάμερα σε ρολόι με ανίχνευτη κίνησης   (Νούμερο: HD89)

84.95€

Η κάμερα είναι κρυμμένη μέσα σε αληθινό ρολόι χειρός και σας δίνει την δυνατότητα να τραβήξετε φωτογραφίες,ηχογραφίσεις και βίντεο .Το βίντεο μπορεί να ξεκινήσει χειροκίνητα ή μέσω του ανιχνευτή κίνησης.
Οι φωτογραφίες είναι σε JPEG φορμάτ με ανάλυση 4032х3024 pixels και 26 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.
Το ρολόι είναι αδιάβροχο,αλλά όταν το χρησιμοποιείτε στο νέρο πρέπει να βιδώσετε την επιπλέον βαλβίδα στο μικρόφωνο για να μην πάρει νερό.

Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρολόι για υποβρύχιες φωτογραφίες πρέπει να βάλετε την τάπα χωρίς την τρυπούλα(βλέπε απο κάτω) για να μην βραχεί το μικρόφωνο.Το βίντεο θα είναι χωρίς ήχο όταν βάλετε την τάπα χωρίς την τρύπα και κλείσετε το μικρόφωνο.Όταν αντίστοιχα βάλετε την τάπα με την τρυπούλα το βίντεο σας θα έχει ήχο αλλά δεν πρέπει να βάλετε το ρολόι κάτω απο το νερό.
1. Ενεργοποίηση: Με το πάτημα του κουμπιού С για περίπου 2 -3 δευτερόλεπτα συνεχόμενα θα ανάψει μπλέ λαμπάκι το οποίο σημαίνει οτι το ρολόι είναι ενεργοποιημένο και είναι σε αναμονή.
2. Απενεργοποίηση: Σε οποιαδήποτε λειτουργία κ αν βρίσκεστε, πατάτε συνεχόμενα το κουμπί С μέχρι να αναβοσβήσει το κόκκινο λαμπάκι.Αυτό σημαίνει οτι έχετε απενεργοποιήσει το ρολόι.
3. Βίντεο: Απο λειτουργία αναμονής, πατάτε μια φορά σύντομα το κουμπί С, το μπλέ λαμπάκι θα αναβοσβήσει 2-3 φορές και θα σβήσει αυτό σημαίνει οτι κάνετε καταγραφή βίντεο.Για να σταματήσετε την βίντεο εγγραφή, πατάτε σύντομα το ίδιο κουμπί.Το μπλε λαμπάκι θα μείνει μόνιμα αναμένο ξανά το οποίο σημαίνει οτι έχετε διακόψει την καταγραφή βίντεο και έχει αποθηκευτεί.
4. Ανιχνευτής κίνησης: Απο λειτουργία αναμονής πατάτε μια φορά το κουμπί Α και το κόκκινο λαμπάκι θα ανάψει.Αυτό σημαίνει οτι έχετε ενεργοποιήσει τον ανιχνευτή κίνησης.
5. Φωτογραφίες: Σε λειτουργία αναμονής, πατήστε 2 φορές το κουμπί Α για να ανάψει μωβ λαμπάκι, αυτό σημαίνει οτι είσαστε σε λειτουργία φωτογραφίας.Για να τραβήξετε φωτογραφία πατήστε το κουμπί C το λαμπάκι σβήνει και ανάβει.Αυτό σημαίνει οτι έχετε τραβήξει φωτογραφία σε JPEG φορμάτ.
6. Φόρτηση: Φορτίζετε την συσκεύη με το USB καλώδιο που συμπεριλαμβάνετε.Πρέπει να φορτήσετε το ρολόι για 4 ώρες.
7. Μεταφορά αρχείων: Για να μεταφέρετε, να αναπαράγετε, να διαγράψετε τα αρχεία κτλ, με το USB καλώδιο συνδέετε το ρολόι με τον υπολογιστή σας.Θα αναγνωριστεί αυτόματα απο το λειτουργικό σύστημα και μπορείτε να χειριστείτε τα αρχεία σας.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Βίντεο φορμάτ - AVI
Βίντεο ανάλυση - 1280х720
Φορμάτ φωτογραφίας - JPG
Φορμάτ ήχου - WAV
Ανάλυση φωτογραφίας - 4032х3024
Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα - Windows, MAC OS, Linux
Αναλογία - 4:3
Ανάλυση ήχου - 128 kbps
Τροφοδοσία - 5V DC
Interface - Mini USB
Μπαταρία - Πολυμερής –Λιθίου
Χρόνος καταγραφής - 50 λεπτά
Διαστάσεις - 47χιλ/17χιλ


Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κατέβασε

Προσοχή! Η παράνομη παγίδευση τηλεφωνικών συσκευών και δικτύων, η καταγραφή και χρήση περιεχομένου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, χωρίς τη συγκατάθεση των συνομιλούντων, διώκεται ποινικά και τιμωρείται με κάθειρξη κατ΄άρθρο 370Α ΠΚ.

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών