Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα αναζήτησης με αυτά τα κριτήριαΟι κάμερες και οι συσκεύες παρακολούθησης δεν είναι ο μόνος τρόπος για να προστετευτείτε.

Μερικές φορές χρειάζονται απαραίτητες προφυλάξεις.Απο την μια πλευρά μπορούμε να τοποθετήσουμε κρυφές κάμερες και άλλες συσκεύες αλλά απο την άλλη πλευρά πρέπει να είμαστε σίγουροι οτι κανείς δεν μας παρακολουθεί.

Οι ανιχνευτές κοριών μπορούν να σας δώσουν ησυχία και να κρατήσουν τον προσωπικό σας χώρο ανέγκιχτο.Είναι μικρές συσκεύες, εύκολες στην χρήσης και το πιο σημαντικό είναι οτι είναι αποτελεσματικές.

Όταν έχετε τέτοια συσκεύη δεν υπάρχει τρόπος να παραλείψετε ή να μην ανακαλύψετε ξένες συσκεύες παρακολούθησης στον χώρο σας.

Εάν ανησυχείτε οτι κάποιος παρακολουθεί το κινητό σας τηλέφωνο τότε μπορείτε να πάρετε θήκη που όταν τοποθετήσετε μέσα το κινητό δεν του επιτρέπει να πιάνει σήμα.Έτσι μπορείτε να είσαστε ήσυχοι όταν έχετε κάποια πολύ σημαντική συνομιλία ή συνάντηση.Είναι συμβατή για όλα τα μοντέλα κινητά που υπάρχουν στην αγορά και μοιάζει με απλή θήκη κινητού.

Ο ανιχτευτής για κρυφές ασύρματες κάμερες, κοριούς και κάθε τύπο συσκεύων που εκπέμπουν σήμα με συχνότηα απο 1 μέγαχερτς μέχρι και 6 μέγαχερτς είναι πολύ αποτελεσματικός και σε πολύ καλή τιμή.Προτείνει δύο τρόπους λειτουργίας- με ήχο ή με δόνηση.Πιάνει σε απόσταση μέχρι 5 μέτρα συσκεύη που εκπέμπει σήμα.Εξαρτάται σε τι απόσταση βρίσκεστε για να μπορείτε να ανιχνεύσει κάτι, οι φωτεινοί δείκτες του ανιχνευτή θα αρχίσουν να αναβοσβήνουν όλο και πιο δυνατά όσο πιο κοντά φτάνετε στο ‘’κάτι’’.Η συσκεύη λειτουργεί με 2 μπαταρίες τύπου 3 Α.

Άλλος ανιχνευτής κοριών λειτουργεί απο 6 μέχρι 15 ώρες.Οι δείκτες της συσκεύης δείχουν πόσο δυνατό είναι το σήμα που λαμβάνει απο τις συσκεύες.Εκτός απο την ανίχνευση συχνοτήτων αυτός ο ανιχνευτής έχει την δυνατότητα να ‘’δεί’’ και κάμερες επειδή έχει ενσωματωμένη φωτεινή κόκκινη και μέσα απο εκεί μπορεί να βρεί τους φακούς καμερών.Η μπαταρία του είναι ενσωματωμένη και επαναφορτιζόμενη.

Όχι τυχαία λένε οτι ο έλεγχος είναι υψηλή μορφή εμπιστοσύνης.Ελέγξτε καλά το σπίτι σας, το αυτοκίνητο σας, το γραφείο σας και άλλα μέρη και χώρους που θα μπορούσαν να σας στήσουν συσκεύες παρακολούθησης.

Με ποιοτική βίντεοπαρακολούθηση απο την μια πλευρά και με έλεχγο για κρυμμένες συσκεύες μπορείτε να προστατευτείτε μέγιστα για να νιώσετε απόλυτα σίγουροι στον χώρο σας.

Ένα απο τα πιο μεγάλα λάθη που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος είναι να υποτιμήσει τους εχθρούς του.Μερικές φορές φτάνουν απεριόριστα μακριά με την θέληση τους να παρακολουθήσουν κάποιο.Κόψτε άμεσα αυτή την δυνατότητα με ανιχνευτή ή με θήκη για το κινητό σας τηλέφωνο για να προστατευτείτε.

Τα προληπτικά μέτρα είναι πάντα χρήσιμα γιατί έτσι ένας άνθρωπος μπορεί να διασφαλιστεί και να είναι σίγουρος για να μην έχει δυσάρεστες εκπλήξεις εκεί που δεν το περιμένει.

Δείτε περισσότερα