Ανιχνευτής για εντοπισμό κρυφών καμερών και υποκλοπών   (Νούμερο: BD01)

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

43.95€

Μη Διαθέσιμο
Ανιχνευτής για εντοπισμό κρυφών καμερών και υποκλοπών

Ανιχνευτής για εντοπισμό κρυφών καμερών και υποκλοπών   (Νούμερο: BD01)

43.95€

Πολυλειτουργική συσκευή εντοπίσμου για κρυφές κάμερες και άλλα ασύρματα κατασκοπευτικά προϊόντα. Ανιχνεύει RF συχνότητας σήμα από 1MHz σε 6.5GHz. συμπεριλαμβανομένων των GSM, Wi-Fi, FM, VHF, UHF, 900/1200/2400 ασύρματα σήματα ήχου και εικόνας. Με το ενσωματωμένο υπέρυθρο LED μπορείτε να δείτε το φακό της κάθε κρυφής κάμερας. Υπάρχουν 2 τρόποι λειτουργίας για εντόπιση των σημάτων RF - ήχου και δόνησης.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακουστικά. Η συσκευή διαθέτει 4 φωτοδιόδια που σας δείχνουν την ένταση του σήματος του ανοικτού στόχου. Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 500mAh, με χρόνος χρήσης πάνω από 6 ώρες για εντόπιση κρυφών καμερών και πάνω από 15 ώρες για εντόπιση της RF πηγές. Εύκολη στη χρήση συσκευή με εξαιρετικά μικρές διαστάσεις.

Κύρια χαρακτηριστικά της συσκεύης:

-Πολυλειτουργική συσκεύη,που ανιχνεύει όλα τα είδη κρυφών καμερών και και άλλες ασύρματες συσκεύες παρακολούθησης.
 -
Ανιχνεύει συσκεύες,οι οποίες λειτουργούν σε ράδιο συχνότητες/RF/ στο διαπασών απο  1MHz εως 6.5 GHz, για όλες τα είδη ράδιο συχνοτήτων συσκεύες, σε αυτό το σύνολο και gsm-ή WIFI,Bluetooth, FM, VHF, UHF, 900/1200/2400 και πομπούς βίντεο και ήχου, που λειτουργούν σε αυτές τις συχνότητες.
-
Με την βοήθεια του υπερβολικά δυνατού κόκκινου LED φωτισμού μπορείτε να βρείτε κάθε είδους φακό κρυφής κάμερας,κάμερα -κουμπί,μίνι κάμερα,κινητή κάμερα και άλλα.
- Ο ανιχνευστής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δύο λειτουργείες για να βρείτε κάθε είδους προιόντα παρακολούθησης.
 – Λειτουργεία σειρήνα και λειτουργεία δόνησης. Ή με άλλα λόγια,όταν ο ανιχνευστής  βρεί συσκεύη,που σας παρακολουθεί,εάν βρίσκετε στην πρώτη λειτουργεία, θα ενεργοποιηθεί η σειρήνα και εκτός απο αυτό θα ξεκινήσει να αναβοσβήνει LED δίοδος και θα ακούσετε έναν ενοχλητικό και συνεχόμενο ήχο.Εάν όμως η συσκεύη βρίσκετε στην δεύτερη λειτουργεία μπορεί να ανιχνεύσει τις συσκεύες χωρίς να βγάλει κανένα ήχο,απλά θα δονίζει ,ενώ άμα είστε με ακουστικά,που επίσεις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε,θα ακούσετε ξανά την σειρήνα,αλλά μόνο εσείς.Αυτό είναι πολύ βολικό,εάν δεν θέλετε οι γύρω σας να καταλάβουν οτι ελέγχετε για κοριούς.
-
Ρυθμιζόμενη λειτουργεία για ανίχνευση φακών /lens detector/,καθώς αλλάζει η συχνότητα που αναβοσβήνει ο φωτισμός.
-
Ενσωματομένη 500mA επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων-λιθίου /LIION/, ώρα χρήσης με μια επαναφόρτιση γύρω στις 6 ώρες για το lens detector και μέχρι 15 ώρες για τον ράδιο ανιχνευτή συχνοτήτων /RF detector/.
-
Με υπερβολικά μικρές διαστάσεις,εύκολος για χρήση,ο καθένας μπορεί να μάθει να το χρησιμοποιεί,δεν χρειάζετε προκαταρκτική προετοιμασία.

 Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά:
 - Συχνότητα λειτουργείας/ανίχνευσης: απο 1 MHz εως 6.5 GHz.
- LED lens
ανιχνευτής: εως 70000 MCD φωτισμοί
 - Διαστάσεις: 65х48х15 мм
-
Μάκρος κεραίας: 123 χιλιοστά
 -Μπαταρία: 3.7 VDC 500mA
 -
Βολτάξ φόρτισης της συσκεύης: 5-6 VDC
 -
Κατανάλωση ενέργειας: κάτω 100 mA χρήση με τον RF/lens ανιχνευτήа:Σε μερικά σημεία σας δίνουμε πληροφορίες για το πώς να λειτουργείτε με τον ανιχνευτή,και πιο κουπμί του ή ένδειξη σε τι απαντάει.

 

Οδηγίες χρήσης:

Οδηγίες
Ενεργοποιήστε την συσκεύη πατώντας το
on/off.
Τραβήξτε την κεραία τελείως.
Πατήστε το κουμπί
MODE για να ενεργοποιήσετε την συσκεύη σε λειτουργία ράδιο συχνότητας με ήχο.Ρυθμίστε την ευαισθησία με το ποτενσιόμετρο.Για αρχή βάλτε το στο τέρμα και μόλις οι φωτεινές ενδείξεις αρχίσουν να αναβοσβήνουν αρχίστε να ελλατώνεται την ευαισθησία για να μπορείτε να φτάσετε πιο κοντά στη συσκεύη που έχει ανιχνεύσει.
Όσο πιο κοντά βρίσκεστε τόσο πιο πολύ ήχο θα βγάζει ο ανιχνευτής και κ τόσο πιο πολύ θα οι φωτεινές ενδείξεις θα φτάνουν στο κόκκινο λαμπάκι.

Με το κουμπί
MODE μπορείτε να αλλάξετε τις λειτουργείες ,για ανίχνευση με δόνηση.
Η ρύθμιση γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως στην λειτουργεία ήχου.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών

Αξιολόγηση από:
Sherlock Holmes

2011-02-14 21:01:00

hyus¨"Αυτές οι ανιχνευτές συλλάβουν το σήμα bluetooth πομπό με ακουστικό;"

Bluetooth ειναι σε αυτη την συχνοτήτα, αλλά η ισχύς της είναι μικρη, έτσι ώστε να μην ειναι δυνατόν να την ανιχνεύση.

Αξιολόγηση από:
Sherlock Holmes

2011-02-14 20:25:27

Joe:"Щом засича устройства в тази честота "1MHz до 6.5 GHz" това значи, че засича и устройства излъчващу GPS сигнал (L1, L2, L5);"

Αν εκπέμπουν σε αυτό το φάσμα συχνοτήτων θα τους εντοπίσει.

Αξιολόγηση από:
hyus

2011-02-13 13:31:36

Αυτές οι ανιχνευτές συλλάβουν το σήμα bluetooth πομπό με ακουστικό;

Αξιολόγηση από:
Joe

2011-02-12 00:56:23

Όταν ανίχνευη συσκευές σε αυτή την συχνότητα "1MHz έως 6,5 GHz", αυτό σημαίνει ότι θα ανίχνευση και συσκευές που εκπέμπουν και σημάτων GPS (L1, L2, L5);