Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα αναζήτησης με αυτά τα κριτήριαΥπάρχουν συνομιλίες που είναι τόσο σημαντικές και δεν μπορείτε να επιτρέψετε να χάσετε και λέξη απο αυτές.

Όταν τα αυτιά σας δεν είναι αρκετά, έρχονται στην διάθεση και βοήθεια σας οι συσκεύες καταγραφής ήχου.Είναι αρκετά μικρές συσκεύες για να μπορούν να τοποθετηθούν σε σημείο το οποίο είναι κατάλληλο κατα την γνώμη σας.

Δεν έχει σημασία εάν είσαστε στο συγκεκριμένο μέρος στο οποίο θέλετε να καταγράψετε κάτι ή να είσαστε επαγγελματίας σε κάποια συνέντευξη.Ο καταγραφέας ήχου θα είναι κομμάτι απο μια τέλεια ολοκληρωμένη δουλειά.

Μεγάλος μέρος απο τις συσκεύες είναι υπερβολικά ελκυστικές με τις πολυλειτουργικότητες τους.Λειτουργούν σαν μέσο το οποίο καταγράφει ποιοτικά τον ήχο για πολλές ώρες, αλλά επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν МР3 player, φορητή μνήμη, ακόμη και σαν στυλό.

Άλλες συσκεύες εγγραφής ήχου είναι επαγγελματικές και θα μπορούσαν να είναι άξιο κομμάτι απο τον εξοπλισμό κάθε δημοσιογράφου.Είναι κατάλληλες για απευθείας καταγραφή αλλά δίνουν την δυνατότητα να καταγράψουν και συνομιλία τηλεφώνου.

Σχεδόν ο καθένας μας έχει έρθει σε επαφή με καθηγητές που θέλουν να μάθετε απ’έξω όλα όσα έχουν πει.Απο την άλλη πλευρά κανένας τους δεν θα ήταν ευχαριστημένος να σας δεί να καταγράφετε το μάθημα με μαγνητόφωνο.Για αυτή την περίπτωση ή άλλη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εγγραφέα ήχου σε στυλό, σε αθλητικό βραχιόλι ή USB στικάκι.Θα περάσουν σίγουρα απαρατήρητα.

Οι διάφορες δυνατότητες που προτείνουν οι συσκεύες τύπου USB στικάκι-φορητή μνήμη θα είναι βοηθός σε οποιαδήποτε κατάσταση.Είναι ένα αντικείμενο που δεν ξυπνάει καμία υποψία και το κυριότερο είναι οτι μπορείτε να δείξετε στον καθέναν οτι λειτουργεί σαν USB στικάκι στην παραγματικότητα.

Κάντε συνεχόμενη καταγραφή 15-20 ώρες με το απλό σας στικάκι.Μπορείτε να επιλέξετε και μοντέλο απο το οποίο μπορείτε απευθείας να ακούσετε τις καταγραφές που έχετε κάνει ή να το χρησιμοποιήσετε για αναπαραγωγή μουσικής.

Για μέγιστη επαγγελματικότητα σε συνέντευξη ή σημαντική συνομιλία μπορείτε να επιλέξετε εγγραφέα ήχου-μαγνητόφωνο.Εδώ έχετε και πάλι ενσωματωμένη μνήμη 4GB και επιλογή να βάλετε επιπλέον κάρτα μνήμης για αποθήκευση καταγραφών.Κάθε συσκεύη διαφέρει στον χρόνο συνεχόμενης καταγραφής.

Διαφορετικά επίπεδα ποιότητας ήχου, χρήση ενσωματωμένου ή εξωτερικού μικροφώνου, άμεση αναπαραγωγή της ηχογράφησης, φωνητική ενεργοποίηση είνια μόνο μερικές απο τις λειτουργίες που θα βρείτε στα βασικά μοντέλα μαγνητόφωνα.Και οι τιμές απο την πλευρά τους είναι προσιτές.

Οι επιπλέον δυνατότητες για την ελάτωση των θορύβων σε συνδιασμό με καταγραφή με πολύ καλή ποιότητα, bluetooth, σύνδεση με κινητό τηλέφωνο, συσκεύη για καταγραφή συνομιλιών απο σταθερό.

Ραδιόφωνο, MP3 player,φορητή μνήμη είναι ακόμη επιπρόσθετα στον πολυλειτουργικό ψηφιακό καταγραφέα ήχου που επηρεάζουν πολύ ελάχιστα την τιμή της συσκευής.

Χωρίς να έχει σημασία εάν θέλετε διακριτικότητα ή επαγγελματικότητα, οι συσκεύες εγγραφής ήχου θα ανταποκριθούν σε κάθε θέληση σας.

Μην ξεχνάτε οτι φέρετε ευθύνη για την χρήση των προϊόντων και την τήρηση των νόμων, όπως και για κακόβουλες και παράνομες δραστηριότητες, ζημιές σε τρίτους, κλπ

Δείτε περισσότερα