Σετ για έλεγχο του αυτοκινήτου στο GPS Tracker Haicom   (Νούμερο: GPS01-C)

-70% 39.89€ 132.95€

Τιμή με ΦΠΑ

- +
Σετ για έλεγχο του αυτοκινήτου στο GPS Tracker Haicom

Σετ για έλεγχο του αυτοκινήτου στο GPS Tracker Haicom   (Νούμερο: GPS01-C)

39.89€

Με τη συσκευή αυτή, εκτός του ότι θα έχετε πληροφορίες για το πού βρίσκετε το αυτοκίνητο , θα έχετε και τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου. Μπορείτε να κάνετε μετάβαση στο συστήμα συναγερμού και μπορείτε να ελέγξετε τα δυο ρελέ. Αν ένα από αυτά είναι η αντλία καυσίμου ρελέ, μπορείτε να ορίσετε το tracker οπότε η καταγγελία της οριοθετημένης γεωγραφικής περιοχής να σταματήσει το καύσιμο και έτσι να εμποδίσει το όχημα να εγκαταλείπει την περιοχή. Προς τη μονάδα ελέγχου είναι σε θέση να ενσωματώσει τον εξωτερικό αισθητήρα (δεν περιλαμβάνεται), το οποίο ανταποκρίνεται σε δονήσεις ή τα μικροκύματα και έτσι για να πάρετε πληροφορίες, όταν το όχημα βρίσκεται σε κίνηση. Λειτουργεί με Ισχύς 12-24 V DC. Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει πηγή εντάσεων. Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη συσκευή με την μπαταρία του αυτοκινήτου.

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών

Αξιολόγηση από:
Sherlock Holmes

2011-05-18 22:20:28

Petros : "Πώς να στείλω δεδομένα σε μένα; Υπάρχει κάτι που μπορώ να δω που βρίσκετε το αυτοκίνητό μου από το iphone μου;"


Αυτή η συσκευή επιτρέπει τον έλεγχο του οχήματος σε συνδυασμό με το GSM tracker. Για να δείτε που βρίσκετε το αυτοκίνητο πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν από τους ιχνηλάτες στην κατηγορία του εντοπισμού GPS.

Αξιολόγηση από:
Petros

2011-05-14 23:10:37

Πώς να στείλω δεδομένα σε μένα; Υπάρχει κάτι που μπορώ να δω που βρίσκετε το αυτοκίνητό μου από το iphone μου;