Αδιάβροχο HD ρολόι  (Νούμερο: HD54)

57.95 €

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

- +
Αγορά

Κάνε παραγγελία για
10 δευτερόλεπτα

ή Πρόσθεσε στο καλάθι και ψώνισε περισσότερα

Αδιάβροχο HD ρολόι

Αδιάβροχο HD ρολόι  (Νούμερο: HD54)

57.95€

Με αυτό το ρολόι μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες και να καταγράψετε βίντεο σε μια εντυπωσιακή ανάλυση 1920x1080 pixels. Αν κλείσετε την τάπα μπορείτε να καταγράψετε ακόμα και έως 3 μέτρα βάθος στο νερό. Στην περίπτωση αυτή, τα βίντεό σας δεν θα έχουν ήχο. Όταν δεν καταγράφετε κάτω απο το νερό και θέλετε τα βίντεο σας να είναι με ήχο ξεβιδώστε την τάπα. Στην περίπτωση αυτή,μην βρέχετε το ρολόι.
Τα βίντεο είναι σε μορφή AVI και οι φωτογραφίες σε μορφή JPG.
Για να δείτε ή να μεταφέρετε τις εγγραφές σας είναι απαραίτητο μόνο για να συνδέσετε το ρολόι στον υπολογιστή και θα αναγνωριστεί αυτόματα χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης driver.
Το πακέτο περιλαμβάνει CD με το λογισμικό, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή ως κάμερα διαδικτύου.


ΠΡΟΣΟΧΗ

Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με δύο «βύσματα» που βιδώνουν στην τρύπα του μικροφώνου (κάτω αριστερά). Όταν καταγράφετε κάτω από το νερό πρέπει να μπαίνει "το βύσμα". Αν το "βύσμα" του ρολογιού είναι στραβά βιδωμένο θα γεμίσει με νερό. Παρακαλούμε τηρήστε αυτή την απαίτηση, γιατί διαφορετικά η εγγύηση σας δεν θα γίνει δεκτή.

Προσοχή! Η παράνομη παγίδευση τηλεφωνικών συσκευών και δικτύων, η καταγραφή και χρήση περιεχομένου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, χωρίς τη συγκατάθεση των συνομιλούντων, διώκεται ποινικά και τιμωρείται με κάθειρξη κατ΄άρθρο 370Α ΠΚ.

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών

Αξιολόγηση από:
Grindelwald

2012-05-07 17:10:19

καλησπερα. ποση μνημη εχει? μπορει να κανει και ηχογραφηση ξεχωριστα εκτος απο βιντεο και φωτογραφιες?
Έχει 4 GB μνήμη,τραβάει βίντεο με ήχο,και φωτογραφειες.