Κρυφή κάμερα σε παιδικό ρολόι   (Νούμερο: HD73)

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

63.95€

Μη Διαθέσιμο
Κρυφή κάμερα σε παιδικό ρολόι

Κρυφή κάμερα σε παιδικό ρολόι   (Νούμερο: HD73)

63.95€

Το ρολόι έχει παιδικό έγχρωμο απλικέ με ιδανική προσαρμογή στο εσωτερικό του παιδικού δωματίου.Διαθέτει λιτουργιες όπως βίντεο-ηχογράφηση, φωτογραφίες, αισθητήρα κίνησης και υπέρυθρό φωτισμό.
Χαρακτηριστικά:
Βίντεο – AVI 1280х960/30 fps
Ήχος – WAV 352 kbps
Φωτογραφίες – JPEG 4032х3024
Μνήμη – ενσωματωμένη 4 GB

Αυτός είναι ένας υπέροχος τρόπος για να παρακολουθείτε την ακριβή ώρα και ταυτόχρονα να είστε ήρεμοι,οτι όλα στο σπίτι σας είναι καλά,οση ώρα βρίσκεστε στην δουλειά. Το μικρό,αλλα πολύ αποτελεσματικό ρολόι με κάμερα έχει μερικές λειτουργείες που θα είναι χρήσιμες για κάθε νοικοκυριό:
1.
Ρολόι
2.
Φωτογραφίες
3.
Βίντεο εγγραφή
4.
Ηχογράφιση               
5.
Ανιχνευτής κίνησης
6.
Υπέρυθρος LED φωτισμός για νυχτερινές λήψεις
Κουμπιά:
2.
Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση, έναρξη/παύση της βίντεο εγγραφής
8.
Ηχογράφιση/Ανιχνευτής κίνησης
10.
Φωτογραφία/Υπέρυθρες LED φωτισμοί  ενεργοποίηση/απενεργοποίηση
3.
Ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας
4.
Μικρόφωνο
6.
Κάμερα
9. USB
θύρα
12.
Φωτεινές ενδείξεις 4/5/7/8 IR LED λειτουργείες φωτισμών:
1. ON/OFF:
Για να ενεργοποιηθεί η συσκεύη πατήστε και κρατήστε για μερικά δευτερόλεπτα το κουμπί 2,και η κόκκινη ένδειξη θα ανάψει,η μπλέ αναβοσβήνει μια φορά και η κάμερα μπαίνει σε λειτουργεία αναμονής και έιναι έτοιμη για χρήση.Για να απενεργοποιήσετε την κάμερα πατάτε και κρατάτε για μερικά δευτερόλεπτα το κουμπί 2,η κόκκινη ένδειξη αναβοσβήνει δύο φορές και η συσκεύη απενεργοποιείτε.
2.Βίντεο εγγραφή: Για να ξεκινήσει η βίντεο εγγραφή,απο λειτουργεία αναμονής,απλά πατήστε το κουμπί 2 μια φορά και αφήστε το.Εκείνη την στιγμη η μπλέ και η κόκκινη ένδειξη ανάβουν ταυτόχρονα και σβήνουν,αυτό σημαίνει οτι αυτή την στιγμή τραβάει βίντεο.Για να διακόψετε το βίντεο,απλά πατάτε και κρατάτε ξανά το κουμπί 2. Η συσκεύη σταματάει να τραβάει βίντεο και το αποθηκεύει, μέχρι εκεί που το διακόψατε,στην μνήμη. Έπειτα επιστρέφει σε λειτουργεία αναμονής. Εάν δεν είστε σίγουροι τι ακριβώς κάνει η κάμερα σας,όσο οι ενδείξεις είναι σβησμένες ,απλά πατήστε το κουμπί 2 μια φορά,αν η κάμερα σας καταγράφει ,η μπλέ ένδειξη θα αναβοσβήσει μια φορά.
3. Φωτογραφίες: Για να τραβήξετε φωτογραφίες με αυτό το ρολόι τραπεζιού-κάμερα,απο λειτουργεία αναμονής απλά πατήστε μια φορά το κουμπί 10,η κόκκινη ένδειξη θα σβήσει,και η μπλέ θα ανάψει μόνιμα. Για να τραβήξετε φωτογραφία απλά πατήστε άλλη μια φορά το κουμπί 10,η μπλέ ένδειξη αναβοσβήνει μια φοράη φωτογραφία είναι έτοιμη και αποθηκεύεται.
4.
Υπέρυθρες LED φωτισμοί ON/OFF: Σε λειτουργεία αναμονής, πατήστε και κρατήστε  για μερικά δευτερόλεπτα το κουμπί 10, η κόκκινη ένδειξη και η μπλέ  θα αναβοσβήσουν τρείς φορές,αυτό σημαίνει οτι η λειτουργεία για νυχτερινή λήψη είναι ενεργοποιημένη και πλέον μπορείτε να τραβήξετε ποιοτικές λήψεις ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι.Για να να τις απενεργοποιήσετε κάνετε το ανάλογο:Πατήστε και κρατήστε για μερικά δευτερόλεπτα το κουμπί 10,περιμένετε να σβήσουν οι ενδείξεις.
5. Ηχογράφιση φωνής: Σε λειουργεία αναμονής, πατήστε σύντομα το κουμπί 8, έπειτα ανάβει η μπλέ ένδειξη μια φορά,μετά απο αυτό η μπλέ και η κόκκινη ενδείξεις θα σβήσουν ταυτόχρονα. Η κάμερα σας ηχογραφεί. Για να σταματήσετε την εγγραφή,πατήστε και κρατήστε για λίγα δευτερόλεπτα το κουμπί 2.Το αρχείο αποθηκεύεται.Η συσκεύη μπαίνει σε λειτουργεία αναμονής.
6. Ανιχνευτής κίνησης: Πολύ χρήσιμη λειτουργεία για κάθε σπίτι. Σε λειτουργεία αναμονής, πατήστε συνεχόμενα το κουμπί 8, τότε η κόκκινη και μπλέ ένδειξη αναβοσβήνουν δύο φορές,αυτό σημαίνει οτι η συσκεύη έχει μπεί σε λειτουργεία ανίχνευση κίνησης. Εάν μέχρι ένα λεπτό ο ανιχνευτής δεν δεί κίνηση,η συσκεύη μπαίνει σε λειτουργεία αναμονής. Όταν ανιχνεύσει κίνηση,ο αισθητήρας ενεργοποιείτε και η κάμερα ξεκινάει να τραβάει βίντεο.Για να σταματήσετε την κάμερα απλά πατήστε και κρατήστε το κουμπί 2.Το αρχείο αποθηκεύεται και μπαίνει σε λειτουργεία αναμονής.
7. Web Camera: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την συσκεύη και σαν δικτυακή κάμερα χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον driver για αυτό τον σκοπό. Απλά συνδέστε την κάμερα με τον υπολογιστή σας με το USB καλώδιο,ενώ είναι απενεργοποιημένη,πατήστε μια φορά το κουμπί 2,τότε η κάμερα απο μόνη της αλλάζει την λειτουργεία σε δικτυακή κάμερα και ο υπολογιστής την αναγνωρίζει σαν περιφερειακή βίντεο συσκεύη.
8. Σύνδεση με υπολογιστή: Απο απενεργοποιημένη κατάσταση συνδέστε την κάμερα με τον υπολογιστή σας. Όταν το λειτουργικό σύστημα την αναγνωρίσει,πρέπει να εμφανιστεί στο συστηματικό πρόγγραμα περιήγησης σαν moveable disc. Τώρα μπορείτε να αντιγράφεται και να σβήνε αρχεία.
9. Συγχρονισμός ημερομηνίας και ώρας: Για να ρυθμίσετε την τρέχων ώρα,που εμφανίζεται στα βίντεο κλίπ και στις φωτογραφίες,απλά πρέπει να γράψετε ένα καινούργειο .txt файл στην κεντρική διεύθυνση της κάμερας,όσο είναι συνδεδεμένη με τον υπολογιστή σας.Σε αυτό το αρχέιο σημειώστε την ακριβή ημερομηνία και ώρα στο φορμάτ που χρειάζετε.
10. Επαννεκίνηση: Αν το σύστημα της κάμερας κολλήσει και η συσκεύη δεν αντιδρά,απλά πατήστε ταυτόχρονα τα κουμπιά 10 και 2.
Η συσκεύη θα επαννακινηθεί και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ξανά άνετα.
11. Επαναφόρτιση μπαταρίας: Σε απενεργοποιημένη κατάσταση συνδέστε την κάμερα σας μέσω της USB θύρας,έτσι η συσκεύη φορτίζει. Όταν γίνεται αυτό αναβοσβήνουν και οι δύο φωτεινές ενδείξεις.Όταν η μπαταρία είναι πήρως φορτισμένη ,η μπλέ ένδειξη παραμένει μόνιμα αναμένη.
 Παρατηρήσεις:
1.
Όταν δεν υπάρχει ελεύθερη μνήμη στην συσκεύη,οι δύο φωτεινές ενδείξεις αναβοσβήνουν για πέντε δευτερόλεπτα ταυτόχρονα,και μετά απο αυτό η κάμερα απενεργοποιείτε. Εάν δεν υπάρχει κάρτα μνήμης η συσκεύη απενεργοποιείτε.
 2.
Η συσκεύη είναι με ενσωματομένη μπαταρία,η οποία μόλις φορτίσει τελείως ,κλείνει απο μόνη της ,χωρίς να χρειάζετε να παρακολουθείτε την


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Προσοχή! Η παράνομη παγίδευση τηλεφωνικών συσκευών και δικτύων, η καταγραφή και χρήση περιεχομένου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, χωρίς τη συγκατάθεση των συνομιλούντων, διώκεται ποινικά και τιμωρείται με κάθειρξη κατ΄άρθρο 370Α ΠΚ.

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών