Κάμερα κλειδί με αισθητήρα κίνησης και IR δίοδο   (Νούμερο: HD71)

Επέλεξε SD κάρτα:
*

61.16 €

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

- +
Μη Διαθέσιμο
Κάμερα κλειδί με αισθητήρα κίνησης και IR δίοδο

Κάμερα κλειδί με αισθητήρα κίνησης και IR δίοδο   (Νούμερο: HD71)

61.16€

Με την κάμερα μέσα σε κλειδί αυτοκινήτου θα μπορείτε να τραβήξετε βίντεο με ήχο, με ανάλυση 1920х1080 και 30 λήψεις ανά δευτερόλεπτο. Η συσκευή διαθέτει αισθητήρα κίνησης με τον οποίο θα μπορείτε να τραβάτε βίντεο μόνο όταν υπάρχει κάποια κίνηση μπροστά από τον φακό της κάμερας. Με τον τρόπο αυτό θα εξοικονομίσετε μπαταρία.
Για καταγραφές μέσα σε σκοτεινό μέρος, η κάμερα διαθέτει δίοδο IR που μπορείτε να ενεργοποιήσετε και απενεργοποιήσετε όταν θέλετε. Με την κάμερα μπορείτε να τραβήξετε και φωτογραφίες σε JPEG με ανάλυση 4032х3024.
Η συσκευή αναγνωρίζεται αυτομάτως από το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή ή λάπτοπ σας και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως φορητή μνήμη. Στο κουτί θα βρείτε και δίσκο με το απαραίτητο πρόγραμμα οδήγησης για εγκατάσταση, ώστε να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την συσκευή και σαν web camera.
Τα καταγεγραμμένα αρχεία αποθηκεύονται σε κάρτα μνήμης microSD (δεν συμπεριλλαμβάνετε), και η μέγιστη χωρητικότητα της κάρτας μνήμης που μπορείτε να τοποθετήσετε είναι 32 GB. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία επιτρέπει περίπου 90 λεπτά αυτονομία.

 

Изображение стъпка 1

1.Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση: Για ενεργοποίηση της συσκεύης πρέπει να πατήσετε το κουμπί D για 3-4 δευτερόλεπτα μέχρι να ανβοσβήσει το λαμπάκι και να παραμείνει κόκκινο. Αυτό σημαίνει οτι είναι ενεργοποιημένη και σε λειτουργία αναμονής. Με τον ίδιο τρόπο την απενεργοποιείτε.

2.Φωτογραφίες: Απο λειτουργία αναμονής πατάτε το κουμπί C. Θα αναβοσβήσει κόκκινο λαμπάκι μια φορά. Αττό σημαίνει ότι έχετε τραβήξει φωοτγραφία. Κάθε επόμενο πάτημα θα είναι και μια φωτογραφία.


3. Βίντεο: Απο λειτουργία αναμονής πατήστε το κουμπί C για περίπου 2-3 δευτερόλεπτα. Θα αναβοσβήσει κόκκινο λαμπάκι 3 φορές και θα σβήσει. Αυτό σημαίνει οτι κάνετε καταγραφή βίντεο. Για να σταματήσετε την καταγραφή βίντεο, πατήστε στο κουμπί D μια φορά.


4.Ανιχνευτής κίνησης: Απο λειτουργία αναμονής πατήστε για περίπου 3-4 δευτερόλεπτα το κουμπί B. Το κόκκινο λαμπάκι θα αναβοσβήσει 6 φορές και αυτό σημαίνει οτι έχετε ενεργοποιήσει τον ανιχνευτή κίνησης. Απο εδώ και πέρα η κάμερα θα καταγράφει βίντεο μόνο όταν υπάρχει κίνηση μπροστά απο τον φακό της. Για να σταματήσετε την ανίχνευση κίνησης πατήστε το κουμπί D.


5.Νυχτερινή λήψη: Απο λειτουργία αναμονής πατήστε το κουμπί B για να ενεργοποιήσετε την υπέρυθρη δίοδο για νυχτερινή λήψη. Εάν θέλετε να σταματήσετε την νυχτερινή λήψη πατήστε το ίδιο κουμπί ξανά.


6.Μεταφορά αρχείων: Για να μεταφέρετε τα αρχεία σας στον υπολογιστή, συνδέστε την συσκεύη με το USB καλώδιο και έπειτα συνδέστε την με τον υπολογιστή σας. Την αναγνωρίζει αυτόματα σαν φορητή μνήμη και μπορείτε να μεταφέρετε, διαγράψετε, αποθηκεύσετε τα αρχεία σας.

7.Ρύθμιση ημερομηνίας και ώρας: Για να ρυθμίσετε την ημερομηνία και ώρα, όταν συνδέσετε την συσκευή με τον υπολογιστή σας, ανοίξτε την μνήμη και μέσα δημιουργήστε αρχείο κειμένου με το όνομα time σε txt φορματ.

Γράψτε την τρέχουσα ημερομηνία και ώρα με τον παρακάτω τρόπο:
2022.01.01 14:30:00
έτος.μήνας.μέρα ώρα:λεπτά:δευτερόλεπτα

Αποθηκεύστε το αρχείο και είναι έτοιμο.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Βίντεο φορμάτ - AVI
Βίντεο κωδικοποίηση - М-JPEG
Βίντεο ανάλυση - 1920х1080
Λήψεις ανα δευτερόλεπτο - 30
Φορμάτ φωτογραφίας - JPG
Ανάλυση φωτογραφίας -
4032х3024
Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα - Windows
Χρόνος συνεχόμενης χρήσης - 90 λεπτά
Ένταση τροφοδοσίας - DC-5V
Interface - Mini USB 5pin
Μπαταρία - Πολυμερής λιθίου 450mAh
Διαστάσεις - 71χιλ/34χιλ/22χιλ.

 


Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κατέβασε

Προσοχή! Η παράνομη παγίδευση τηλεφωνικών συσκευών και δικτύων, η καταγραφή και χρήση περιεχομένου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, χωρίς τη συγκατάθεση των συνομιλούντων, διώκεται ποινικά και τιμωρείται με κάθειρξη κατ΄άρθρο 370Α ΠΚ.

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών