Μικροσκοπική φωτογραφική μηχανή Y2000   (Νούμερο: HD78)

Επέλεξε SD κάρτα:
*

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

46.95€

Μη Διαθέσιμο
Μικροσκοπική φωτογραφική μηχανή Y2000

Μικροσκοπική φωτογραφική μηχανή Y2000   (Νούμερο: HD78)

46.95€

Με τις εξαιρετικά μικρές της διαστάσεις, αυτή η φωτογραφική μηχανή σας δίνει τη δυνατότητα γρήγορα να την κρύψετε στο χέρι ή την τσέπη σας. Οι διαστάσεις 25х25х27 mm την κάνουν την πιό μικρή φωτογραφική μηχανή στον κόσμο. Με αυτή την κάμερα  μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες σε JPEG φορμάτ με ανάλυση (resolution) 1280х720 pixel. Εκτός απ’ αυτό, η φωτογραφική μηχανή τραβάει βίντεο σε AVI με ανάλυση  640х480 και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.Η χρήση της είναι πολύ εύκολη για όλα γίνονται μόνο με ένα κουμπί. Οι πραγματοποιημένες εγγραφές αποθηκεύονται σε microSD κάρτα η οποία δεν συμπεριλαμβάνετε και μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοια μέχρι 32 GB.

Σας παρουσιάζουμε την μικρότερη,πρακτική με απλό ντιζάιν κάμερα,που μπορεί να είναι ακόλουθος κάθε κυρίας.Υπέροχη ιδέα για πρωτότυπο δώρο.
 Λειτουργίες:
Ενεργ./απενεργ.
- Για να ενεργοποιήσετε την μίνι κάμερα,απλά πατήστε και κρατήστε για περίπου δύο δευτερόλεπτα το κουμπί.Όταν η κόκκινη ένδειξη ανάψει.Η συσκεύη αυτή την στιγμή βρίσκετε σε λειτουργεία αναμονής.Η απενεργοποίηση γίνετε με τον ίδιο τρόπο - πατάτε το κουμπί για δύο δευτερόλεπτα,η κόκκινη ένδειξη σβήνει και η κάμερα απενεργοποιείτε. Φωτογραφία:
 – Οι φωτογραφίες τραβίουνται πάρα πολύ εύκολα.Όλα αυτά , που πρέπει να κάνετε είναι απο λειτουργεία αναμονής να ρυθμίσετε την φωτογραφία έτσι όπως ακριβώς θα θέλατε να βγεί,και μετά απλά πατήστε το κουμπί μία φορά.Η ένδειξη θα αναβοσβήσει μια φορά, η φωτογραφία θα αποθηκευτεί και είστε έτοιμη να τραβήξετε μια νέα φωτογραφία.
Εάν η συσκεύη δεν είναι σε λειτουργεία αναμονής,απλά χρησιμοποιήστε το κουμπί αλλαγής λειτουργειών για να πάτε στην λειτουργεία φωτογραφίων.
Βίντεο:
 – Για να τραβήξετε βίντεο,πρέπει ξανά να πατήσετε ένα κουμπί.Πηγαίνετε ξανά στην λειτουργεία αναμονής,έπειτα πατάτε και κρατάτε για δύο δευτερόλεπτα το κύριο κουμπί και μετά αφήστε το.Η κόκκινη ένδειξη σβήνει.Η κάμερα ξεκινάει να καταγράφει. Για να διακόψετε το βίντεο απλά πατήστε και κρατήστε ξανά το κουμπί για περίπου ένα δευτερόλεπτο αυτή την φορά.
 Χαμηλή μπαταρία –Όταν η τροφοδοσία έχει σχεδόν εξαντήθεί,η κάμερα αποθηκεύει το αρχείο και απενεργοποιείτε.
Επαναφόρτιση –Για να φορτίσετε την κάμερα σας,απενεργοπιήστε την,συνδέστε την κάμερα μέσω του USB καλωδίου με τον φορτιστή και βάλτε την να φορτίσει.Όση ώρα φορτίζει η ένδειξη αναβοσβήνει κόκκινο. Όταν φορτίσει πλήρως,η ένδειξη σβήνει τελείως. Φορητή μνήμη-δίσκος – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την μίνι κάμερα σαν φορητή μνήμη(φλασάκι). Απλά συνδέστε την κάμερα με το USB καλώδιο με τον υπολογιστή και περιμένετε να εμφανιστεόυν οι πληροφορίες στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας.
Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα σαν φορητή μνήμη.
Επαννεκίνηση –Σε μερικές περιπτώσεις ,η κάμερα μπορεί να μην αντιδράει.
Τότε το software χρειάζετε επαννεκίνηση.Απλά πάρτε λεπτή βελόνα ή άλλο παρόμοιο αντικείμενο,και βάλτε το στο άνοιγμα με το όνομα reset και πατήστε ελαφρά.Η κάμερα θα απενεργοποιηθεί,μετά απο αυτό μπορείτε να την ενεργοποιήσετε και να την χρησιμοποιήσετε ξανά κανονικά.
Ρυθμίσεις τρέχων ώρας:
Για να ρυθμίσετε την τρέχων ώρα που θα φαίνετε στις φωτογραφίες ή βίντεο,όλα αυτά ,που πρέπει να κάνετε είναι απλά να μπείτε στην κεντρική διεύθυνση της κάμερας,να δημιουργήσετε κείμενο αρχείο με το όνομα  "time.txt",να το ανοίξετε και να καταγράψετε σε αυτό ημερομηνία και ώρα με τον παρακάτω τρόπο: 2013/02/28 και μετά απο ένα πάτημα του spacebar την ώρα 12:00:00. Μετά απο αυτό απλά επανεκκινήστε την κάμερα και οι ρυθμίσεις θα είναι αποθηκευμένες στην μνήμη.

Web Camera –Σε ότι κατάσταση και αν βρίσκετε η κάμερα μπορείτε να την συνδέσετε στον υπολογιστή σας και να προετοιμάσετε τις ρυθμίσεις για Web Camera.Εφόσον είναι συνδεδεμένη,απλά πατήστε δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο,που θα εμφανιστεί στην κάτω δεξιά γωνία,επιλέξτε detection hardware. Και μετά ακολουθείστε τα βήματα.

 


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Προσοχή! Η παράνομη παγίδευση τηλεφωνικών συσκευών και δικτύων, η καταγραφή και χρήση περιεχομένου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, χωρίς τη συγκατάθεση των συνομιλούντων, διώκεται ποινικά και τιμωρείται με κάθειρξη κατ΄άρθρο 370Α ΠΚ.

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών

Αξιολόγηση από:
kadiso

2013-12-26 11:56:14

apla 8eiko