Μίνι κάμερα τσέπης  (Νούμερο: HD55)

52.95 €

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 6 Μήνες

- +
Αγορά

Κάνε παραγγελία για
10 δευτερόλεπτα

ή Πρόσθεσε στο καλάθι και ψώνισε περισσότερα

Μίνι κάμερα τσέπης

Μίνι κάμερα τσέπης  (Νούμερο: HD55)

52.95€

Όταν βάλετε αυτή τη κάμερα στην τσέπη σας,η περισσότερη θα νομίζουν ότι είναι στυλο.Με αυτή θα μπορέσετε να κάνετε βίντεο σε AVI και ανάλυση 640Χ480 η 320Χ240.Τα βίντεο γράφονται σε microSD καρτα(δεν περιλαμβάνεται)εώς 32GB.Η κάμερα αναγνωρίζεται απο όλα τα λειτουργικά συστηματα Windows.Η ενσωματωμένη μπαταρία σας επιτρέπει να τραβηξετε βίντεο εώς 3 ώρες ασταμάτητα.Η διαστάσεις της είναι 133Χ23Χ14 χιλ.

Που την χρειάζομαι ;

*Βίντεο για το προσωπικό σας ημερολόγιο ή σελίδα:Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε κάτι ενδιαφέρον απο την προσωπική σας ζωή,αυτός είναι ο τρόπος.Απλά βάλτε την κάμερα σε κάποια εξωτερική τσέπη και καταγράψτε.

*Χρήσιμη στη εκπαίδευση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα σαν μέσο εγγραφής σε διαλέξεις,όταν δεν έχετε την δυνατότητα ή απλά δεν θέλετε να γράφετε.

*Χρήσιμη και στην δουλειά:Εάν θέλετε να καταγράψετε κάποιο ραντεβού,συνέντευξη ή προπόνηση,αυτή η μικρή κάμερα μπορεί να είναι πάρα πολύ χρήσιμη.

*Για επαγγελματική κρυφή βιντεοπαρακολούθιση,για αποδείξεις. 
 
*Εγγραφέας για το σπίτι σας,για την προστασία σας και των κοντινών σας ανθρώπων.

Πώς να χρησιμοποιήσουμε αυτή την κάμερα:

1.Ενεργοποίηση: 
Πριν ενεργοποιήσετε την κάμερα,απλά σιγουρευτείτε ότι έχετε τοποθετήσει την microSD κάρτα μνήμης.Μετά απο αυτό ενεργοποιήστε την κάμερα πατώντας το κλειδάκι απο το OFF στο  ON. 
Πατήστε το κουμπί για τροφοδοσία και λειτουργειών,και κρατήστε για πέντε δευτερόλεπτα.Η κόκκινη ένδειξη θα ανάψει και η κάμερα σας είναι έτοιμη για χρήση.

 

2.Βίντεο εγγραφή: 
Εφόσον ενεργοποιήσετε την κάμερα,πατήστε το κουμπί για εγγραφή ή παύση,και θα δείτε πως η κόκκινη ένδειξη θα γίνει μπλέ,και θα αναβοσβήνει πολύ γρήγορα.Τώρα η κάμερα εγγράφει βίντεο με ανάλυση απο 640х480 pixels.Για να διακόψετε την εγγραφή,πατάτε μια φορά το ίδιο κουμπί.Για να αλλάξετε την ανάλυση του βίντεο σε πιο χαμηλή.απλά πατήστε το κουμπί αλλαγής λειτουργειών και θα δείτε μια φωτεινή πράσινη ένδειξη να αναβοσβήνει.
 
3.Βίντεο αναπαραγωγή: 
Για να δείτε όλα τα καταγεγραμμένα βίντεο που έχετε τραβήξει,απλά τοποθετήστε το USB καλώδιο στην κάμερα και την άλλη άκρη στον υπολογιστή σας. 
Τώρα η

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών

Αξιολόγηση από:
Sherlock Holmes

2012-07-10 09:48:32

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΜΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ 8 ΩΡΕΣ?Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΛΛΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΒΙΝΤΕΟ

Ναι,υπάρχουν.Αυτες που μου έρχονται στο μυαλό είναι HD35,HD26 και HD57 στης κρυφές κάμερες.

Αξιολόγηση από:
ΗΡΩ ΣΧΟΙΝΑ

2012-07-09 13:16:09

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΜΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ 8 ΩΡΕΣ?Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΛΛΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΒΙΝΤΕΟ