Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα αναζήτησης με αυτά τα κριτήριαΜε την εξέλιξη της τεχνολογίας, τώρα πια όχι μόνο οι τοίχοι έχουν αυτία αλλά και τα τασάκια!

Η μεγάλυ επιλογή ανάμεσα στους κοριούς θα υπερβεί τα όρια της φαντασίας σας και θα σας δώσει νέες, ανυποψίαστες δυνατότητες.

Οι κοριοί σας δίνουν την δυνατότητα να φτάσετε στις συνομιλίες σε απευθείας σύνδεση ή να κάνετε καταγραφή με συγκεκριμένη εντολή προς την συσκεύη.Η χρήση σε αυτό τον τύπο συσκεύες με κανονική SIM κάρτα και ο χειρισμός τους απο κινητό τηλέφωνο, τις κάνουν υπερβολικά εύκολες και βολικές για χρήση.

Η πληροφορία απο μόνη της είναι εξαιρετικά πολύτιμη πηγή, είναι ο πιο λογικός σκοπός κατα το ψάξιμο για κοριό.Η επιπλέον λειτουργεία και χρήση για ασφάλεια είναι μεγάλο μέρος σε αυτό τον τύπο συσκεύων και δίνει την δυνατότητα να προστατέψετε το μέρος που θέλετε και να αντιδράσετε κατάλληλα στην κάθε περίπτωση.

Μπορείτε να φαντασείτε καλύτερο σύστημα ασφάλεις απο αυτό που είναι συνδεδεμένο απευθείας με εσάς 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και το χειρίζεστε εσείς προσωπικά;

Όλα είναι φτιαγμένα τόσο απλά και την ίδια στιγμή είναι τόσο χρήσιμα.Επιλέγωντας κοριό με κάμερα και καταγραφή έχετε την δυνατότητα να ρυθμίσετε έτσι την συσκεύη σας, ωστε να σας είδοποιήσει με μήνυμα ή να σας κάνει κλήση για να ακούσετε τι συμβαίνει στον χώρο που βρίσκεται.Με μπαταρία που αντέχει μερικές μέρες και με ειδοποίηση μηνύματος μπορείτε να ελέγχετε το μίνι σύστημα ασφαλείας σας σε αναμονή και ταυτόχρονα να νιώθετε ασφαλείς σε πολύ προσιτή τιμή.

Φροντίστε τους ηλικιωμένους συγγενείς σας με κοριό για σταθερό τηλέφωνο έτσι ώστε να καταγράψετε κάθε κλήση και να είσαστε σίγουροι οτι καμία τηλεφωνική απάτη δεν θα μείνει χωρίς να αφήσει ίχνη.Για μέγιστη αποτελεσματικότητα η μπαταρία επαναφορτίζετε αυτόματα απο την τηλεφωνική γραμμή.

Θέλετε να παρακολουθήσετε συνομιλία σε κατάλληλη απόσταση;Μπορείτε να προμηθευτείτε МР3 και η ενσωματωμένη συσκεύη παρακολούθησης θα σας δώσει την δυνατότητα να ακούτε κρυστάλλιμα σε απόσταση 500 μέτρων χωρίς εμπόδια απο την συγκεκριμένη τοποθεσία.Μετά μπορείτε να χειριστείτε τις εγγραφές με δική σας κρίση ή απλά να ακούσετε μουσική απο την συσκεύη που στην ουσία είναι ένα МР3 player.

Εάν έχετε ανάγκη απο σίγουρο ,,αυτί’’ στο αυτοκίνητο, ο μικρός, αλλά αξιόπιστος κοριός αυτοκινήτου θα κάνει όλη την δουλειά.

Οι κοριοί-συναγερμοί είναι πολύ αξιόπιστοι για την ασφάλεια του σπιτιού ή του αυτοκινήτου σας.Η δυνατότητα για ενημέρωση ή για να λάβετε ακριβής συντεταγμένες μέσω GPS θα σας δώσουν σιγουριά για την ιδιοκτησία σας.

Οι GSM κοριοί με λειτουργία αναμονής απο 2-3 μέρες είναι αξιόπιστο και προσιτό μέσο για έλεγχο διαφορετικών καταστάσεων.

Η ευαισθησία για την ενεργοποίηση, οι διαφορετικές δυνατότητες για αντίδραση και η φωνητική ενεργοποίση είναι μόνο ένα μέρος απο τα οφέλη που μπορούν να σας πείσουν να επιλέξετε μίνι τράκερ-συναγερμό.

Χωρίς καμία σημασία για τον σκοπό της αγοράς, η επίτευξή του είναι σίγουρη με την επιλογή του σωστού εξοπλισμου.

Δείτε περισσότερα