τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
Κατηγορίες
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σαςΣε IP κάμερες

Το καλό με τις κρυφές IP κάμερες είναι οτι μπορείτε και να τις κρύψετε αλλά ταυτόχρονα να βλέπετε την εικόνα απο αυτές σε ζωντανή σύνδεση στο κινητό σας τηλέφωνο ή απο υπολογιστή ανα πάσα στιγμή και ώρα απο όλο τον κόσμο.Το μόνο που χρειάζετε είναι να έχετε ίντερνετ για να συνδέσετε την κάμερα σας.

WiFi κάμερα μέσα σε ανιχνευτή καπνού (Νούμερο: HD107)

Wi-Fi κάμερα μέσα σε ανιχνευτή καπνού
Με αυτή την κάμερα θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε το επιλεγμένο απο εσάς μέρος μέσω του υπολογιστή ή το κινητό σας τηλέφωνο με την βοήθεια του Wi-Fi δυκτίου.
Η συσκεύη συνδέετε με το ασύρματο σας δύκτιο και μπορεί να λειτουργεί σαν access point.
Με το συμπεριλαμβανόμενο λογισμικό για υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο μπορείτε να παρακολουθείτε μερικές κάμερες.
Η κάμερα έχει θύρα για microSD κάρτα.Όταν τοποθετήσετε τέτοια κάρτα μνήμης θα μπορείτε να εγγράφετε και να αναπαράγετε τα εγγεγραμμένα αρχεία μέσω του ασύρματου δυκτίου.
Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ανιχνευτή κίνησης και να εγγράφετε μόνο όταν μπροστά απο τον φακό της κάμερας υπάρχει κάποιου είδους κίνηση.
Η βολική παροχή ρεύματος επιτρέπει γρήγορη εγκατάσταση και απεγκατάσταση απο την οροφή του δωματίου.

Αγορά €85.95

IP Κάμερα Τσέπης (Νούμερο: IP32)

Η κάμερα είναι μικρή και εύκολα μπορείτε να την τοποθετήσετε στην τσέπη του πουκαμίσου σας ή στο σακάκι.Με τις 4 IR διόδους, που μπορείτε να ενεργοποιείτε και απενεργοποιείτε απο απόσταση, θα μπορείτε να κάνετε καταγραφές σε σκοτεινά μέρη.Η κάμερα εύκολα συνδέετε και χειρίζετε απο κινητό τηλέφωνο ή τάπμλετ.
Είναι αρκετό απλά να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή BVCAM και μπορείτε να παρακολουθείτε και να ακούτε εξ αποστάσεως απο την κάμερα.Μπορείτε επίσης να διαλέξετε ανάμεσα σε τέσσερις αναλύσεις βίντεο 1080Р, 720Р, 640Р ή 480Р.Εάν έχετε ανάγκη να καταγράφετε την εικόνα που βλέπετε απο την κάμερα, μπορείτε να αποθηκεύσετε απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο ή πάνω σε κάρτα μνήμης που θα τοποθετήσετε στην συσκεύη.Στην θύρα για την κάρτα μνήμης μπορείτε να τοποθετήσετε microSD κάρτα μνήμης εώς 32 GB.

Αγορά €87.95

Ρολόι IP κάμερα 1080Р (Νούμερο: IP33)

Σε επιτραπέζιο ηλεκτρονικό ρολόι είναι κρυμμένη IP κάμερα με την οποία μπορείτε να έχετε ήχο και εικόνα απο τον χώρο τον οποίο θέλετε.Για να έχετε εικόνα ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι, το ρολόι έχει 11 υπέρυθρες διόδους.Η κάμερα μπορεί και να καταγράφει.Για τον σκοπό αυτό έχει θύρα για κάρτα μνήμης microSD και μπορείτε να βάλετε τέτοια μέχρι 32 GB.Οι καταγραφές είναι σε AVI φορμάτ με ανάλυση 1080Р.Ο ευρείας γωνίας φακός είναι 140 μοίρες.Η μπαταρία είναι επαναφορτιζόμενη 1200 mAh και επιτρέπει συνεχόμενη καταγραφή μέχρι 4 ώρες.Με την δωρεάν εφαρμογή μπορείτε να έχετε συνεχόμενη σύνδεση μέσω κινητού τηλεφώνου ή τάμπλετ.

Αγορά €87.95

IP Κάμερα κρυμμένη σε Power Bank (Νούμερο: IP36)

Η κάμερα είναι κρυμμένη σε power Bank και μπορεί να μείνει τελείως απαρατήρητη.Με εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις που θέλετε όπως το να έχετε ήχο και εικόνα απο την χώρο στον οποίο έχετε τοποθετήσει την συσκεύη αυτή.Μπορείτε να επιλέγετε ανέμεσα σε τέσσερις αναλύσεις της εικόνας1080Р, 720Р, 640Р ή 320Р.Ο φακός της κάμερας έχει 100 μοίρες οπτική γωνία.Μπορείτε εάν θέλετε να κάνετε καταγραφές πάνω σε κάρτα μνήμης microSD.Στην θύρα της κάμερας μπορείτε να τοποθετήσετε μέχρι και 64GB κάρτα μνήμης.
Διαστάσεις της power bank - 97х54х15 χιλιοστά.

Αγορά €105.95

IP Κάμερα σε ηλεκτρονικό ρολόι (Νούμερο: IP25)

Η IP Κάμερα χρησιμοποιεί δύο λειτουργείες – p2p, όταν δεν χρειάζετε να την συνδέσετε στο Ίντερνετ και μπορείτε να την βλέπετε απο το τάμπλετ ή το κινητό σας εφόσον βρίσκεστε στο σπίτι σας και η δεύτερη λειτουργεία AP, όταν μέσω Ίντερνετ μπορείτε να βλέπετε την κάμερα απο κάθε σημείο του κόσμου.
Μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες ή βίντεο, δίνωντας εντολή εξ αποστάσεως και να αποθηκεύετε τα αρχεία σε κάρτα μνήμης.Στην θύρα, μπορείτε να τοποθετήσετε κάρτα μνήμης μέχρι 32 GB.Η μπαταρία αντέχει 2 ώρες συνεχόμενης λειτουργείας.
Για να καταγράψετε σε απόλυτο σκοτάδι η κάμερα έχει υπέρυθρες διόδους που μπορείτε να ενεργοποιείτε και απενεργοποιείτε απο απόσταση.
Έχει και ανιχνευτή κίνησης για να καταγράφει μόνο όταν υπάρχει κίνηση μπροστά στον φακό.
Η συσκεύη έχει δυνατότητα διπλής επικοινωνίας.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Αγορά €110.95

IP κάμερα σε ρολόι (Νούμερο: IP16)


Με αυτή την κάμερα θα έχετε εικόνα απο το μέρος το οποίο σας ενδιαφέρει,κάθε στιγμή.
Η κάμερα εκπέμπει ήχητικό και βίντεο σήμα μέσω ίντερνετ και μπορείτε να το λαμβάνετε στο smartphone σας με Android ή iOS.
Η σύνδεση με την κάμερα είναι πάρα πολύ εύκολη.Χρειάζετε μόνο να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή και να την εγκαταστήσετε στο τηλέφωνο σας και να κάνετε τις ρυθμίσεις για το ασύρματο δίκτυο σας.
Εκτός απο κινητό τηλέφωνο,μπορείτε να παρακολουθείτε την κάμερα και απο τον υπολογιστή σας.
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερις αναλύσεις 480Р, 640Р, 720Р ή 1080Р.
Για να καταγράφετε στο σκοτάδι,έχετε δέκα υπέρυθρες δίοδους ,οι οποίες δεν φαίνονται.
Εκτός απο το να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο μπορείτε να καταγράφετε χειροκίνητα ή με πρόγραμμα ανίχνευσης κίνησης.Μπορείτε να αποθηκεύετε τα αρχεία στο τηλέφωνο σας ή σε microSD κάρτα μνήμης.Στην θύρα της κάμερας μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοια έως 32 GB.

Αγορά €117.95

IP κάμερα σε ρολόι με νυχτερινή λήψη (Νούμερο: IP48)

Η μέγιστη ανάλυση της κάμερας είναι 1080Ρ και είναι κρυμμένη σε ρολόι.Έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία ή μπορείτε να την συνδέσετε απευθείας στην πρίζα.Ο φακός της κάμερας είναι με οπτική γωνία 140 μοίρες και οι αναλύσεις που προσφέρει είναι 480Р, 640Р, 720Р ή 1080Р.
Το ρολόι έχει θύρα για κάρτα μνήμης microSD και μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοια μέχρι και 32GB.Στην κάρτα μπορείτε να αποθηκεύετε βίντεο με συμπίεση Н.264 και 25 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.
Για να κάνετε καταγρα΄φε σε σκοτάδι, η κάμερα έχει 10 υπέρυθρες διόδους και θα έχετε ορατότητα στα 5-6 μέτρα.
Με την εφαρμογή RMON που είναι δωρεάν για iOS και Android λειτουργικά συστήματα, μπορείτε να χειρίζεστε την κάμερα απο κινητές συσκεύες όπως τάμπλετ και smartphones.
Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία είναι 2400 mAh.
Οι διαστάσεις είναι 80х80х80 χιλιοστά.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Αγορά €123.95

IP κάμερα σε ρολόι τοίχου με συναγερμό (Νούμερο: IP24)

Σε ρολόι τοίχου με διαστάσεις 160 χιλιοστά είναι τοποθετημένη IP Κάμερα με αυτόνομη φόρτηση.
Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία είναι με χρόνο χρήσης μέχρι 5 ώρες.Το ρολόι έχει την δυνατότητα ρύθμισης συναγερμού σε συγκεκριμένη ώρα.Την εικόνα μπορείτε να βλέπετε απο κάθε υπολογιστή με ίντερνετ ή κινητό.Η κάμερα έχει θύρα για microSD Κάρτα μνήμης πάνω στην οποία μπορείτε να αποθηκεύετε τις εγγραφές και να τις βλέπετε αργότερα.Έχει και ανιχνευτή κίνησης που ξεκινάει καταγραφή πάνω στην κάρτα μνήμης όταν μπροστά απο τον φακό υπάρξει κίνηση.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Αισθητήρας - 5 MP CMOS
Ανάλυση - 1080Р/720Р/480Р

Αγορά €129.95

IP κάμερα σε ρολόι τοίχου (Νούμερο: IP23)

Αυτή η IP κάμερα είναι κρυμμένη σε ρολόι τοίχου και μπορείτε κάθε ώρα και στιγμή να δείτε τι γίνεται κρυφά, στον χώρο που την έχετε τοποθετήσει.Την κάμερα μπορείτε να παρακολουθείτε απο υπολογιστή ή απο κινητό τηλέφωνο.Απο το κινητό σας , μπορείτε να εκκινείτε και να σταματάτε καταγραφή βίντεο πάνω στην μνήμη του κινητού σας ή σε κάποιο σέρβερ.Η κάμερα λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, ξεχωριστά απο αυτή του ρολογιού.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:


Αισθητήρας - 5 MP CMOS
Ανάλυση - 1080Р/720Р/480Р
Βίντεο Φορμάτ - AVI

Αγορά €135.95

Full HD επιτραπέζιο ρολόι κάμερα (Νούμερο: IP35)

Με αυτό το επιτραπέζιο ρολόι μπορείτε να παρακολουθείτε τον χώρο που θέλετε απο οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.Έχει δύο λειτουργίες χρήσης - direct AP ή STA router.
Εάν είναι σε λειτουργία ρούτερ μπορείτε να βλέπετε την εικόνα και να ακούτε ήχο απο την κάμερα απο οπουδήποτε.
Η κάμερα μπορεί να συνδεθεί ασύρματα ή ενσύρματα στο ρούτερ σας.Σε λειτουργεία AP θα έχετε σήμα απο την κάμερα μόνο μέσα στο σπίτι σας.Για παράδειγμα εάν είναι στο σαλόνι η κάμερα θα μπορείτε να την βλέπετε απο το υπνοδωμάτιο σας ή απο την κουζίνα.Εάν όμως βγείτε απο το σπίτι δεν θα φτάνει το σήμα στο κινητό σας.
Επίσης έχετε την δυνατότητα να επιλέγετε ανάμεσα σε μερικές αναλύσεις απο τις οποίες η μεγαλύτερη είναι 1920х1080 πίξελ.
Η οπτική της γωνία είναι 160 μοίρες, ενώ η απόσταση εστίασης είναι απο 25 εκατοστά μέχρι το άπειρο.
Όταν δεν έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε συνεχόμενα σε ζωντανή μετάδοση την κάμερα, μπορείτε να καταγράφετε πάνω σε microSD κάρτα μνήμης μέχρι 64GB.(Δεν συμπεριλλαμβάνεται)
Διαστάσεις: 110х60х40 χιλιοστά.

Αγορά €140.95

IP Κάμερα σε ρολόι (Νούμερο: IP27)

Η IP Κάμερα σε αυτό το ρολόι θα σας επιτρέψει να λαμβάνετε εικόνα και ήχο απο τον χώρο που επιθυμείτε σε κάθε γωνιά του κόσμου.Με την δωρεάν εφαρμογή για Android ή iPhone θα μπορείτε να χειρίζεστε την εγγραφή απο το κινητό σας όπως και να αναπαράγετε τα καταγεγγραμμένα αρχεία.Η αρχικές ρυθμίσεις γίνονται απο το κινητό σας τηλέφωνο με μερικά εύκολα βήματα.Με αυτή την IP Κάμερα δεν χρειάζεστε στατική IP για να μπορείτε να την παρακολουθείτε απο το Ίντερνετ.Έχει μοναδικό κωδικό, που συνδέετε με το software.Λειτουργεί με τροφοδοσία 5V DC/2A.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Αισθητήρας - 5 MP CMOS
Ανάλυση - 1080P
Βίντεο Φορμάτ - AVI
Λήψεις ανα δευτερόλεπτο - 25

Σύντομα κοντά σας €106.95