τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
Κατηγορίες
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σαςΓια ενσωμάτωση

IP κάμερα για ενσωμάτωση (Νούμερο: I04)

Κάμερα με fullHD ανάλυση μπορεί να κρυφτεί οπουδήποτε εσάς σας βολεύει.
Έχει θύρα για microSD κάρτα μνήμης στην οποία αποθηκεύονται τα αρχεία που καταγράφει η κάμερα σε συνεχόμενη καταγραφή ή σε λειτουργία ανίχνευσης κίνησης.Παίρνει τέτοια μέχρι 32 GB.Μπορείτε να δώσετε εντολή στην κάμερα να καταγράφει συνεχόμενα και όταν η μνήμη γεμίσει ,να διαγράφει τα παλιότερα και να συνεχίζει την καταγραφή.
Η σύνδεση με ίντερνετ είναι ασύρματη και γίνετε με μερικά εύκολα βήματα.Για να μπορείτε να βλέπετε σε απευθείας σύνδεση,κατεβάζετε εφαρμογή για Android ή iOS .
Η κάμερα έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 3.7V , 4000 mAh, CMOS αισθητήρα 5 МР,οπτική γωνία του φακού 90 μοίρες, τρείς αναλύσεις 1080Р, 720Р και 480Р.
Η μπαταρία αντέχει 3 ώρες καταγραφή βίντεο,χωρισμένο σε 3 λεπτά στην μεγαλύτερη ανάλυση.Μια ώρα βίντεο είναι περίπου 1 GB.

Αγορά €114.95

IP Κάμερα για ενσωμάτωση με IR διόδους (Νούμερο: I06)

Την IP κάμερα αυτή μπορείτε να ενσωματώσετε σε κάποιο αντικείμενο της επιλογής σας και να έχετε όπως εικόνα, έτσι και ήχο απο το μέρος το οποίο σας ενδιαφέρει.Εκτός απο σύνδεση με ίντερνετ, έχει και p2p σύνδεση και να έχετε κάλυψη μέσα στο σπίτι σας.Η κάμερα έχει θύρα για microSD κάρτα μνήμης για να μπορείτε να τοποθετήσετε και να αποθηκεύετε τις καταγραφές σας.
Για καταγραφή στο σκοτάδι, η κάμερα έχει 4 IR διόδους που μπορείτε να ενεργοποιείτε απο απόσταση.Με την δωρεάν εφαρμογή για Android ή iOs θα μπορείτε να χειρίζεστε την κάμερα σας.Οι αναλύσεις που έχει είναι τέσσερις - 1080Р, 720Р, 640Р ή 480P.Η ρύθμιση με το ρούτερ για την σύνδεση στο ίντερνετ είναι πολύ εύκολη.
Συμπληρώνετε ένα αρχείο κειμένου με το όνομα και τον κωδικό του Wi-Fi σας και η κάμερα αυτόματα συνδέετε.Εκτός απο κινητό, μπορείτε να βλέπετε την εικόνα απο την κάμερα ζωντανά στον υπολογιστή σας ή να κατεβάσετε τα αρχεία που έχετε καταγράψει πάνω στην κάρτα μνήμης.Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία με ένταση 3.7V.Οι διαστάσεις της κάμερας είναι 15x15x7 χιλιοστά.

Αγορά €117.95

IP κάμερα για ενσωμάτωση με ευρυγώνιο φακό (Νούμερο: I10)

Ο φακός αυτής της κάμερας έχει οπτική γωνία 120 μοίρες και σας δίνει την δυνατότητα να έχει μεγαλύτερη ορατότητα στον χώρο που θα την τοποθετήσετε.
Έχει θύρα για microSD κάρτα μνήμης στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοια μέχρι και 32GB.
Πάνω στην κάρτα αποθηκεύετε καταγραφές βίντεο σε AVI φορμάτ με τέσσερις αναλύσεις 480Р, 640Р, 720Р ή fullHD - 1080Р, αναλόγως ποιά θα επιλέξετε,
Η ΙΡ κάμερα έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με 4000 mAh που αντέχει 3 ώρες συνεχόμενης λειτουργείας.
Η ρύθμιση και η σύνδεση με το ίντερνετ γίνεται απο smartphone με την εφαρμογή BVCAM για Android ή iOS.Είναι δωρεάν για όλα τα λειτουργικά συστήματα.Με αυτή λοιπόν την εφαρμογή μπορείτε να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις που θέλετε .
Διαστάσεις του φακού 8х8х15 χιλιοστά.Μήκος καλωδίου 11 εκατοστά.

Αγορά €120.95

IP κάμερα με Power Bank (Νούμερο: IP49)

Η κάμερα είναι κατάλληλη για συνεχόμενη παρακολούθηση.Με το power Bank που συμπεριλαμβάνετε στο σετ, μπορείτε να εκπέμπετε σήμα επι 7 ώρες.Η μπαταρία είναι 4000 mAh και μπορείτε εύκολα να την αλλάξετε με άλλη εάν έχετε.Η έξοδος είναι USB θύρα.
Με την εφαρμογή BVCAM θα έχετε εικόνα απο κάθε κινητή συσκεύη.Απο το τηλέφωνο ή το τάμπλετ σας μπορείτε να χειρίζεστε όλες τις λειτουργείες της κάμερας απο απόσταση.Επίσης έχετε την δυνατότητα να επιλέγετε ανάμεσα σε 4 αναλύσεις : 480Р, 640Р, 720P или 1080Р.Η οπτική γωνία είναι 90 μοίρες.
Μπορείτε να κάνετε καταγραφή βίντεο με ήχο.Για τον σκοπό αυτό, η κάμερα έχει θύρα για κάρτα μνήμης.Μπορείτε να τοποθετήσετε microSD κάρτα μνήμης μέχρι 32GB.Οι καταγραφές είναι σε AVI μορφή με συμπίεση h.264.Μπορείτε να αλλάζετε και την λειτουργεία καταγραφής βίντεο.Με ανιχνευτή κίνησης, συνεχόμενη καταγραφή ή σε συγκεκριμένες ώρες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Ανάλυση βίντεο - 480Р, 640Р, 720P ή 1080Р
Φορμάτ βίντεο - AVI με συμπίεση h.264
Μπαταρία - 4000 mAh

Αγορά €129.95