τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
Κατηγορίες
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σαςΓια ενσύρματες κάμερες

Καταγραφικά για τις ενσύρματες κάμερες σας θα βρείτε εδώ σε αυτή την κατηγορία.Με αυτά τα καταγραφικά μπορείτε να συνδέσετε μόνο κάμερες με καλώδιο για να έχετε εικόνα και ήχο απο την κάμερα σας.Μερικά καταγραφικά επίσης έχουν και λειτουργεία ανίχνευσης κίνησης που κάνει την συσκεύη ακόμη πιο μοναδική και βολική.

Σύστημα παρακολούθησης (Νούμερο: DVR16)

Αυτό το σύστημα παρακολούθησης σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείτε ταυτόχρονα το σήμα απο τέσσερις διαφορετικές κάμερες.Έχετε επίσης την δυνατότητα να ρυθμίσετε διαφορετικές παραμέτρους της εικόνας ,οπως Brightness, Contrast, Saturation και Sharpness απο το τηλεκοντρόλ.Η υψηλή ανάλυση απο το εξωτερικό σήμα:
NTSC:720*480pixels 60HZ

PAL: 720*576pixels 50HZ,

Σας δίνει την δυνατότητα να έχετε σίγουρη βίντεο παρακολούθηση.
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσσα σε τέσσερις οπτικές γωνίες της οθόνης και να χρησιμοποιείτε ψηφιακό ζούμ σε διαφορετικά σημεία.Η ψηφιακή σταθεροποίηση δίνει την δυνατότητα για σταθερά stop πλαίσια.
Κάθε μια απο τις κάμερες βλέπετε με όνομα,ώρα,ημερομηνία,μηνύματα για χαμένο σήμα ή ενεργοποιημένος ανιχνευτής κίνησης.

Αγορά €46.76

Οθόνη χειρός για κάμερες (Νούμερο: V23)

Με αυτή την συσκεύη μπορείτε να ελέγχετε και να ρυθμίζεται τις κάμερες για την βίντεο παρακολούθηση σας.Η κάμερα συνδέεται μέσω της BNC είσοδο της οθόνης,και έτσι μπορεί να φορτίζει απο εκεί.Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια την κατεύθυνση που θέλετε εσείς.
Εκτός απο αυτό έχει 2.8 ιντσών LED οθόνη,μία βίντεο είσοδο(BNC), έξοδο για τροφοδοσία των καμερών (υποστηρίζει CCD κάμερες έως 1Α),ενσωματομένη πολυμερούς-λιθίου μπαταρία 7.4V, 3700 mAh.
Διαστάσεις 220х100х42 mm.
Βάρρος 150 γρ.

Αγορά €56.95

DVR με 7 ιντσών οθόνη και 4 κανάλια (Νούμερο: DVR28)

Με αυτό το DVR θα μπορείτε να παρακολουθείτε και να καταγράφετε ταυτόχρονα απο 4 κάμερες.
Έχει 4 εισόδους με BNC, μια είσοδο ήχου και μια έξοδο ήχουν με RCA βύσματα, HDMI και VGA βίντεο εξόδους.
Για σύνδεση με το ίντερνετ υπάρχει LAN port.Η συσκεύη τροφοδοτείτε με DC προσαρμογέα 12V/4A.

Για να αποθηκεύσετε τις καταγραφές είναι απαραίτητο να ενσωματώσετε SATA disk, με το μέγεθος το οποίο θέλετε.

Όλες τις ρυθμίσεις μπορείτε να παρακολουθείτε και να κάνετε απο την ενσωματωμένη οθόνη των 7 ιντσών LCD και μπορείτε να τηνς στρέψετε προς την πλευρά που σας βολεύει.

Αγορά €111.95

DVR Διπλού καναλιού (Νούμερο: DVR15)

Με αυτό το εγγραφέα μπορείτε να παρακολουθείτε ταυτόχρονα σήμα από ασύρματες και ενσύρματες κάμερες.Μια από τις πηγές παρακολουθείτε σε μεγάλη οθόνη ,οσο η άλλη λειτουργεί σε λειτουργία ‘’εικόνε σε εικόνα’’.Η αλλάγη αναμεσά τους γίνετε εύκολα και γρήγορα,με τα πάτημα ενός κουμπιού.Ασύρματα μπορείτε να λαμβάνετε σήμα στο καθένα από τα τέσσερα στάνταρ κανάλια.Ο εγγραφέας μπορεί να καταγράφει σε λειτουργία χειρός,επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε το λειτουργικό πομπό και να καταγράφετε μόνο,όταν εμφανιστεί κίνηση.Οι εγγραφές αποθηκεύονται σε SD κάρτα μνήμης(δεν συμπεριλλαμβάνεται στο σετ),η μέγιστη που μπορεί να πάρει είναι 32 GB.Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρείς αναλύσεις του βίντεο - 720х576, 720х480, 360х240.Οι φωτογραφίες και τα βίντεο μπορούν να αναπαραχθούν από τον εγγραφέα ή να τα μεταφέρεται στον υπολογιστή σας,με το USB καλώδιο το οποίο περιέχεται στο σετ.

Αγορά €106.16

Εγγραφέας δύο καναλιών για ενσύρματες κάμερες (Νούμερο: DVR21)

Με τον εγγραφέα μπορείτε να δέχεστε σήμα απο δύο κάμερες,που εκπέμπουν σήμα μέσω καλωδίου.
Μπορείτε να παρακολουθείτε και τις δύο κάμερες μέσω της λειτουργείας 'εικόνα μέσα σε εικόνα' .
Οι εγγραφές αποθηκεύονται πάνω στην SD κάρτα μνήμης,μπορείτε να επιλέγετε ανάμεσα σε δύο διαστάσεις της εικόνας D1 και QVGA,όπως και μερικές τιμές FPS - 5FPS/10FPS/15FPS/20FPS/25FPS/30FPS.Η συσκεύη έχει λειτουργικό ανιχνευτή κίνησης,με το οποίο μπορείτε να εγγράφετε μόνο όταν υπάρχει κίνηση μπροστά στον φακό.
Μέσω της AV έξοδο μπορείτε να παρακολουθείτε το σήμα στην οθόνη της τηλεόρασης σας,όπως και να αναπαράγετε τα ήδη εγγεγραμένα αρχεία.
Λειτουργεί με 12 V DC.

Αγορά €88.17

Βίντεο εγγραφέας για ενσύρματες κάμερες (Νούμερο: DVR11)

Με αυτή τη συσκευή εγγραφής μπορείτε να καταγράψετε και να παρακολουθήσετε σήμα σε μια οθόνη που προέρχετε από δύο διαφορετικές πηγές βίντεο. Η εγγραφή μπορεί να ξεκινήσει χειροκίνητα ή αυτόματα. Η συσκευή εγγραφής έχει ρυθμιζόμενο ανιχνευτή κίνησης και με τη βοήθειά του θα καταγράφει μόνο όταν ο φακός της κάμερας μας δείξει κάποια κίνηση. Η αλλαγή των καμερών γίνεται χειροκίνητα από το μπροστινό μέρος του καταγραφέα.
Από τη μία πηγή μπορείτε να καταγράψετε σήματα ήχου και εικόνας, ενώ η άλλη πηγή θα είναι σε θέση να καταγράφει μόνο βίντεο. Τα εγγεγραμμένα μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του εγγραφέα συνδεδεμένο σε οθόνη.
Χαρακτηριστικά:
Μορφή: AVI, MPEG4
Ανάλυση: 640h480/30 fps
Μνήμη: Δεν συμπεριλαμβάνεται, υποστηρίζει κάρτες SD έως και 16 GB
Τάση τροφοδοσίας: 9-12 V

Αγορά €106.46

Μίνι εγγραφέας (Νούμερο: DVR19)

Η συσκεύη αυτή μπορεί να καταγράφει σήμα απο κάμερα.Έχει μια είσοδο για AV,και έξοδο για TV.Αποθηκεύει σε MicroSD κάρτα μνήμης εώς 32GB(δεν συμπεριλαμβάνεται)Η εγγραφές είναι σε AVI.Μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ VGA(640X480) και QVGA(320X240),και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο για εξοικονόμηση χορού στη κάρτα μνήμης.Έχει τρείς λειτουργίες-ασταμάτητα,με ανίχνευση κίνησης,και τα δύο μαζί.Στη πρώτη,η έγγραφη ξεκινά και σταματά χειροκίνητα,στη δεύτερη όταν υπάρχει κάποιου είδους κίνηση μπροστά απο το φακό της κάμερας ξεκινά εγγραφή,και σταματά μόλις η κίνηση σταματήσει,και στη τρίτη λειτουργία ξεκινά όταν υπάρχει κίνηση,αλλα μόλις σταματήσει η κίνηση,ο εγγραφέας εξακολουθεί να κάνει μεμονωμένες λήψεις.Η συσκεύη μπορεί να αναπαράγει τις εγγραφές απευθείας σε κάποια οθόνη.

Σύντομα κοντά σας €51.81