τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
Κατηγορίες
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σαςΣυσκευές Παρακολούθησης Χώρου (Κοριοί)

Μίνι τράκερ - συναγερμός (Νούμερο: GPS27)

Μινι τράκερ που χρησιμοποιεί aGPS για τον προσδιορισμό του και μπορεί να σας δείξει άμεσα την τοποθεσία .Λειτουργεί με μίκρο SIM κάρτα και χρησιμοποιεί ίντερνετ για να στείλει τα δεδομένα προς ίντερνετ πλατφόρμα.Με την δωρεάν εφαρμογή Reachfar μπορείτε σε απευθείας σύνδεση να βλέπετε την κίνηση στο κινητό σας τηλέφωνο ή τάμπλετ.Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ίντερνετ, μπορείτε να στείλετε SMS για να λάβετε SMS με την τοποθεσία.
Εκτός απο τράκερ, την συσκεύη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σαν κοριό.Κάνετε κλήση στον αριθμό τηλεφώνου της SIM κάρτας που έχετε τοποθετήσει στην συσκεύη, απαντάει αυτόματα και ακούτε τι γίνεται στον χώρο που βρίσκετε η συσκεύη.
Το μίνι τράκερ-συναγερμός έχει δύο αισθητήρες που μπορούν να σας ειδοποιήσουν όταν ενεργοποιηθούν.
Ο πρώτος αισθητήρας είναι δονήσεος και όταν η συσκεύη κουνηθεί, όπως για παράδειγμα δόνηση απο αυτοκίνητο, θα σας ειδοποιήσει.Μπορεί να είναι με SMS, με κλήση ή και με τα δύο.
Ο δεύτερος αισθητήρας είναι ήχου.Όταν ο ήχος ξεπεράσει τα 60 dB θα σας ειδοποιήσει.
Κάθε ένας αισθητήρας μπορεί να ενεργοποιηθεί και απενεργοποιηθεί.
Το τράκερ έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και θα σας ενημερώσει όταν η μπαταρία έχει σχεδόν εξαντληθεί.
Διαστάσεις: 40х34х14 χιλιοστά

Αγορά €40.95

Επαγγελματικό σετ δέκτη και πομπού (Νούμερο: B09)

Σετ ηχητικής παρακολούθησης,εξοπλισμένο με ευαίσθητο μικρόφωνο το οποίο λαμβάνει κάθε ήχο πολύ καθαρά σε κάθε κατεύθυνση και εναν ευαίσθητο δέκτη με ενσωματωμένο ηχείο και με είσοδο για ακουστικά και εξωτερική συσκευή εγγραφής ήχου.
Λειτουργεί με σταθερή συχνότητα στη ζώνη των UHF. Ο πομπός έχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με χρόνο λειτουργίας περίπου 15 ώρες. Ο δέκτης λειτουργεί με δύο μπαταρίες ΑΑΑ που επιτρέπουν μέχρι και 24 ώρες. Η απόσταση που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι περίπου 1000 μ. οτπική επαφή ή 300-400 μ. με την παρουσία εμποδίων.
(Δεν είναι βιονικό αυτί!!)

Σύντομα κοντά σας €61.95