Ελικόπτερο LamaV3   (Νούμερο: AH02)

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 3 Μήνες

114.95€

Μη Διαθέσιμο

Ελικόπτερο LamaV3   (Νούμερο: AH02)

114.95€


Το LamaV3 είναι η ιδανική επιλογή για αρχάριους πιλότους. Το ελικόπτερο είναι πλήρως συναρμολογημένο και είναι έτοιμο για να πετάξει έξω από το κουτί. Διαθέτει ομοαξονική και αναστολή της περιστροφής του συστήματος, το οποίο γίνεται κατάλληλο για εσωτερική πτήση. LamaV3 έχει απλό και εύκολο έλεγχο πτήσης και γρήγορη φόρτιση της μπαταρίας. Τεσσάρων καναλιών 2,4 GHz τηλεχειριστήριο ελέγχει όλες τις βασικές λειτουργίες, όπως: ταχύτητα, γυροσκόπιο και δέκτη, η οποία επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση της . Οι δύο κινητήρες και 7.4V μπαταρία ιόντων λιθίου προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και μεγάλη διάρκεια πτήσης. Το LamaV3 έχει βελτιωμένη υποστήριξη για την ουρά για να αυξήσει τη σταθερότητα και την ισορροπία του ελικοπτέρου κατά την πτήση, η οποία επιτρέπει στους αρχάριους να αποκτήσουν τις βασικές δεξιότητες για να πετάξουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Όταν καλυτερέψετε την απογείωση και την προσγείωση, θα βρείτε ατελείωτους τρόπους για να απολαύσετε το LamaV3!
Τα ράδιο ελεγχόμενα ελικόπτερα οπως το LamaV3 δεν είναι παιχνίδια. Πρόκειται για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Τα πτερύγια περιστρέφονται με μεγάλη ταχύτητα και μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο με κακή χρήση του προϊόντος. Παρακολουθήστε πολύ προσεκτικά για τη δική σας ασφάλεια και την ασφάλεια των άλλων κατά τη χρήση LamaV3.

Χαρακτηριστικά:

Μήκος: 360 mm.
Πτερύγια: 340 mm. διάμετρος
Κίνησης - δύο κινητήρες - 180
Βάρος με μπαταρία - 215 g
Πομπός και Δέκτης: 4 κανάλια
γυροσκόπιο
Μπαταρία: ιόντων λιθίου, επαναφορτιζόμενες, 7.4 V
Για να είστε σε θέση να μάθετε τις δεξιότητες διαχείρισης των ελικοπτέρων στη συσκευασια περιλαμβάνεται ηλεκτρονική εξομοίωση. Μάθετε να πετάξετε στον υπολογιστή σας πριν από την εκτέλεση της πραγματικής LamaV3 δράση.
Αυτό το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 14 ετών.

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών