Κάμερα με ανιχνευτή κίνησης σε επιτραπέζιο ρολόι   (Νούμερο: HD22)

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

63.95€

Μη Διαθέσιμο
Κάμερα με ανιχνευτή κίνησης σε  επιτραπέζιο ρολόι

Κάμερα με ανιχνευτή κίνησης σε επιτραπέζιο ρολόι   (Νούμερο: HD22)

63.95€

Με το αυτό το σύστημα καταγραφής βίντεο, μπορείτε να παρακολουθείτε το αντικείμενο της υποψίας σας χωρίς ξυπνήσετε αμφιβολία. Αυτό το επιτραπέζιο ρολόι μοιάζει με ένα συνηθισμένο ρολόι γραφείου. Επιπλέον ειναι κομψό και ταιριάζει σε κάθε περιβάλλον. Οι Βίντεο εγγραφές τραβηγμένες με την κάμερα είναι με ανάλυση 640x480 και 30 λήψεις ανά δευτερόλεπτο.Με το σύστημα ενεργοποίησης όταν αντιληφθεί κίνηση, μπορεί να εγγράψετε μόνο όταν είναι αναγκαίο, όταν γύρο απο την κάμερα υπάρχει κίνηση. Ενσωματωμένη μπαταρία με χωρητικότητα 195 mAh και 3.7V τάση δίνει περίπου 2 ώρες συνεχούς λειτουργίας της κάμερας. Διαστάσεις 48h45h15 mm. Η εγγραφή γίνεται με την κάρτα micro SD (δεν περιλαμβάνεται στο κιτ.)
Πριν ανοίξετε τη συσκευη για πρώτη φορά,πρέπει να την φορτησετε για περίπου 4 ώρες.Μετα Βαλτε τη microSD κάρτα στην υποδοχή(στη μέση,αριστερά αν το κοιτάμε απο πίσω) 1.Λειτουργια-πατήστε και κρατήστε για 3δευτερολεπτα το κουμπι Κ1 (πάνω αριστερά,αν το κοιτάμε απο πίσω)Ανάβουν μαζι πράσινο και κόκκινο φωτακι,μέχρι να αναγνωριστεί η κάμερα,μετα μένει αναμένω μόνο το πράσινο.Η κάμερα ειναι έτοιμη. 2.Βιντεο.Με απλό πάτημα του Κ1 ξεκινα η έγγραφη.Το πράσινο φωτακι αναβωσβυνει 6 φορές και σβήνει.Για να σταματήσετε την έγγραφη,πατήστε πάλι το Κ1,η έγγραφη σταματά,και το φαιλ εχει αποθήκευτει. 3.Φοτωγραφιες:όπως ειναι στη λειτουργία 1,πατήστε το Κ2 4.Ανιχνευτης κίνησης:Απο λειτουργία 1 πατήστε και κρατήστε το Κ2,αναβουν μαζι το πράσινο και το κόκκινο φωτακι,αναβοσβυνουν 3 φορές και σβήνουν,το ρολόι ειναι σε λειτουργία ανιχνευτης κίνησης.Για να δείτε σε τι λειτουργία ειναι,πατήστε το Κ2,αν αναβοσβυσουν 3 φορές το πράσινο και το κόκκινο φωτακι,ειναι σε ανιχνευτη κίνησης.Για να βγείτε απο αυτη τη λειτουργία πατήστε Κ1. 5.Για να το σβησετε πατήστε και κρατήστε το Κ1 εώς το πράσινο φωτακι να σβήσει.
Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Προσοχή! Η παράνομη παγίδευση τηλεφωνικών συσκευών και δικτύων, η καταγραφή και χρήση περιεχομένου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, χωρίς τη συγκατάθεση των συνομιλούντων, διώκεται ποινικά και τιμωρείται με κάθειρξη κατ΄άρθρο 370Α ΠΚ.

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών

Αξιολόγηση από:
Sherlock Holmes

2010-09-06 20:04:58

Desisss "Ενδιαφέρομαι για το χρονικό διάστημα που μπορεί να καταγράψει με την προϋπόθεση οτι ενεργοποιείται μόνο αν υπάρχει κίνηση;"

Η μπαταρία διαρκεί δύο ώρες συνεχούς εγγραφής.

Αξιολόγηση από:
Desisss

2010-09-02 00:10:30

Ενδιαφέρομαι για το χρονικό διάστημα που μπορεί να καταγράψει με την προϋπόθεση οτι ενεργοποιείται μόνο αν υπάρχει κίνηση;