Κρυφή κάμερα σε στυλό   (Νούμερο: HD56)

Επέλεξε SD κάρτα:
*

Τιμή με ΦΠΑ

28.95€

Μη Διαθέσιμο
Κρυφή κάμερα σε στυλό

Κρυφή κάμερα σε στυλό   (Νούμερο: HD56)

28.95€

Σε ένα πλήρως λειτουργικό στυλό είναι κρυμμένη κάμερα που τραβαει βίντεο με ήχο και αποθηκεύει τα αρχεία σε κάρτα μνήμής(δεν συμπεριλλαμβάνετε) MicroSD. Το μέγιστο μέγεθος της κάρτας που μπορείτε να βάλετε στην υποδοχή του στυλού είναι 16 GB. Η ανάλυση του βίντεο είναι 720x480.Η ανάλυση της φωτογραφίας είναι 1280x1024.
Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία της συσκεύης επιτρέπει περίπου μια ώρα συνεχόμενης καταγραφής.Επίσης το στυλό αναγνωρίζετε αμέσως απο τον υπολογιστή σας μόλις συνδέσετε το USB καλώδιο.

Πριν ξεκινήσετε την χρήση της συσκεύης, φορτήστε την τουλάχιστον 4 ώρες και τοποθετήστε κάρτα μνήμης απο 4GB εώς 16 GB.
1. Ενεργοποίηση: πατήστε και κρατήστε το κουμπί(υπάρχει μόνο ένα) για τρία δευτερόλπετα μέχρι να ανάψει το πράσινο λαμπάκι συνεχόμενα.Αυτό σημαίνει οτι η κάμερα είναι σε λειτουργεία.
Με το πάτημα του κουπιού μια φορά τραβάτε φωτογραφία.Το πράσινο λαμπάκι θα αναβοσβήσει.Αυτό σημαίνει οτι έχετε τραβήξει φωτογραφία.
2. Για να τραβήξετε βίντεο, πατήστε και κρατήστε το κουμπί για δυο δευτερόλεπτα.Το πράσινολαμπάκι αναβοσβήνει τρείς φορές,και σβήνει.Η συσκευη τραβάει βίντεο.Για να το σταματήσετε, πατήστε το κουμπί μια φορά και το πράσινο λαμπάκι θα ανάψει.
3. Για να απενεργοποιήσετε την συσκεύη, πατήστε το κουμπί συνεχομενα μέχρι να αναβοσβήσει κόκκινσβήσει η συσκευη,πατήστε και κρατήστε το κουμπι,ως που να σβήσουν τα λεντακια.
4. Για να ρυθμίσετε την ώρα και την ημερομηνία που θα εμφανίζετε στα βίντεο και τις φωτογραφίες, εάν θέλετε, πρέπει να δημιουργήσετε ένα αρχείο κειμένου μέσα στην μνήμη με το όνομα time.txt και μέσα θα γράψετε την ημερομηνία και ώρα με την παρακάτω σειρά και τρόπο:
2012/10/24 10: 35: 00
Έπειτα απλά το αποθηκεύετε.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Βίντεο φορμάτ - AVI
Ανάλυση βίντεο - 720x480
Αναλογία - 4:3
Φορμάτ φωτογραφίας - JPG
Ανάλυση φωτογραφίας - 1280x1024
Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα - Windows, MAC OS, Linux
Ένταση τροφοδοσίας - 5V DC
Interface - USB 2.0
Μπαταρία - Πολυμερής λιθίου
Χρόνος καταγραφής - 50 λεπτά
Διαστάσεις - 13χιλ/148χιλ


Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κατέβασε

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών