Κρυφή κάμερα σε ρολόι με δερμάτινο λουράκι   (Νούμερο: HD88)

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

80.95€

Μη Διαθέσιμο
Κρυφή κάμερα σε ρολόι με δερμάτινο λουράκι

Κρυφή κάμερα σε ρολόι με δερμάτινο λουράκι   (Νούμερο: HD88)

80.95€

Αληθινό ρολόι με το οποίο μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες ,βίντεο ή να κάνετε ηχογράφηση.
Έχετε επίσης την δυνατότητα να βρέχετε το ρολόι ή να τραβάτε υποβρύχιες φωτογραφίες και βίντεο αρκεί να του βάλετε την κλειστή τάπα στο μικρόφωνο.
Η συσκεύη αναγνωρίζεται αυτόματα απο όλα τα λειτουργικά συστήματα χωρίς να χρειάζετε να εγκαταστήσετε κανέναν λογισμικό και επίσης μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν φορητή μνήμη ,να αντιγράφετε, διαγράφετε, μεταφέρετε όλα τα καταγεγραμμένα αρχεία απο την μνήμη στον υπολογιστή σας και αντίστοιχα.
Οι φωτογραφίες είναι με ανάλυση 12 MP(4032х3024) σε JPEG φορμάτ.
Το βίντεο - AVI με 1280х720 pixels και 26 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.
Η ηχογράφηση είναι σε WAV φορμάτ με 128 kbps.

Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρολόι για υποβρύχιες φωτογραφίες πρέπει να βάλετε την τάπα χωρίς την τρυπούλα(βλέπε απο κάτω) για να μην βραχεί το μικρόφωνο.Το βίντεο θα είναι χωρίς ήχο όταν βάλετε την τάπα χωρίς την τρύπα και κλείσετε το μικρόφωνο.Όταν αντίστοιχα βάλετε την τάπα με την τρυπούλα το βίντεο σας θα έχει ήχο αλλά δεν πρέπει να βάλετε το ρολόι κάτω απο το νερό.
1. Ενεργοποίηση: Με το πάτημα του κουμπιού С για περίπου 2 -3 δευτερόλεπτα συνεχόμενα θα ανάψει μπλέ λαμπάκι το οποίο σημαίνει οτι το ρολόι είναι ενεργοποιημένο και είναι σε αναμονή.
2. Απενεργοποίηση: Σε οποιαδήποτε λειτουργία κ αν βρίσκεστε, πατάτε συνεχόμενα το κουμπί С μέχρι να αναβοσβήσει το κόκκινο λαμπάκι.Αυτό σημαίνει οτι έχετε απενεργοποιήσει το ρολόι.
3. Βίντεο: Απο λειτουργία αναμονής, πατάτε μια φορά σύντομα το κουμπί С, το μπλέ λαμπάκι θα αναβοσβήσει 2-3 φορές και θα σβήσει αυτό σημαίνει οτι κάνετε καταγραφή βίντεο.Για να σταματήσετε την βίντεο εγγραφή, πατάτε σύντομα το ίδιο κουμπί.Το μπλε λαμπάκι θα μείνει μόνιμα αναμένο ξανά το οποίο σημαίνει οτι έχετε διακόψει την καταγραφή βίντεο και έχει αποθηκευτεί.
4. Ανιχνευτής κίνησης: Απο λειτουργία αναμονής πατάτε μια φορά το κουμπί Α και το κόκκινο λαμπάκι θα ανάψει.Αυτό σημαίνει οτι έχετε ενεργοποιήσει τον ανιχνευτή κίνησης.
5. Φωτογραφίες: Σε λειτουργία αναμονής, πατήστε 2 φορές το κουμπί Α για να ανάψει μωβ λαμπάκι, αυτό σημαίνει οτι είσαστε σε λειτουργία φωτογραφίας.Για να τραβήξετε φωτογραφία πατήστε το κουμπί C το λαμπάκι σβήνει και ανάβει.Αυτό σημαίνει οτι έχετε τραβήξει φωτογραφία σε JPEG φορμάτ.
6. Φόρτηση: Φορτίζετε την συσκεύη με το USB καλώδιο που συμπεριλαμβάνετε.Πρέπει να φορτήσετε το ρολόι για 4 ώρες.
7. Μεταφορά αρχείων: Για να μεταφέρετε, να αναπαράγετε, να διαγράψετε τα αρχεία κτλ, με το USB καλώδιο συνδέετε το ρολόι με τον υπολογιστή σας.Θα αναγνωριστεί αυτόματα απο το λειτουργικό σύστημα και μπορείτε να χειριστείτε τα αρχεία σας.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Βίντεο φορμάτ - AVI
Βίντεο ανάλυση - 1280х720
Φορμάτ φωτογραφίας - JPG
Φορμάτ ήχου - WAV
Ανάλυση φωτογραφίας - 4032х3024
Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα - Windows, MAC OS, Linux
Τροφοδοσία - 5V DC
Interface - Mini USB
Μπαταρία - Πολυμερής –Λιθίου
Χρόνος καταγραφής - 1 ώρα
Διαστάσεις - 47χιλ/17χιλ


Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κατέβασε

Προσοχή! Η παράνομη παγίδευση τηλεφωνικών συσκευών και δικτύων, η καταγραφή και χρήση περιεχομένου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, χωρίς τη συγκατάθεση των συνομιλούντων, διώκεται ποινικά και τιμωρείται με κάθειρξη κατ΄άρθρο 370Α ΠΚ.

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών