Κάμερα αυτοκινήτου με υψηλή ανάλυση   (Νούμερο: MC22)

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

88.95€

Μη Διαθέσιμο
Κάμερα αυτοκινήτου με υψηλή ανάλυση

Κάμερα αυτοκινήτου με υψηλή ανάλυση   (Νούμερο: MC22)

88.95€

Επιλέγοντας αυτή την φωτογραφική μηχανή θα είστε σε θέση να καταγράφετε βίντεο σε υψηλή ανάλυση. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις λειτουργίες - 1080r/720r/480r. Στη λειτουργία εικόνας, μπορείτε να ρυθμίσετε σε 12, 8, 5 ή 3 megapixel.
Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με ευρυγώνιο φακό που καλύπτουν 140 μοίρες. Ο φακός της κάμερας μπορεί να περιστραφεί κατά 180 μοίρες, και η δύο ιντσών οθόνη 270 σε μοίρες, έτσι ώστε να τηρούν την πιο άνετη θέση για σας.
Η κάμερα ξεκινά την καταγραφή άμεσα με την έναρξη, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τον ανιχνευτή κίνησης απο το λογισμικό. Οι εγγραφές αποθηκεύονται στην κάρτα microSD, υπάρχει η δυνατότητα να διαγράψετε τα παλαιότερα αρχεία και έτσι συνεχίζετε να καταγράφεται ακόμα και όταν η μνήμη είναι πλήρης.
Με τις διόδους με ορατό λευκό φως μπορείτε να καταγράψετε και τη νύχτα.
Τις καταγραφές που έχετε κάνει μπορείτε να δείτε στην οθόνη της κάμερας ή στην τηλεόραση μέσω της εξόδου HDMI της μηχανής.
συσκευή είναι εξοπλισμένη με επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου-polymer με τη δυνατότητα να φόρτωσης από τη θύρα USB ή τον αναπτήρα του αυτοκινήτου.

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών