Κάμερα για κυνήγι   (Νούμερο: HD49)

Επέλεξε SD κάρτα:
*

173.36 €

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

- +
Μη Διαθέσιμο
Κάμερα για κυνήγι

Κάμερα για κυνήγι   (Νούμερο: HD49)

173.36€

Παρά το μικρό της μέγεθος (138х98х76 χιλιοστά) αυτή η κάμερα έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Με τον δικό της 5 MP αισθητήρα CMOS, μπορεί να τραβάει φωτογραφίες σε μορφή JPEG με ανάλυση 5, 8 ή 12 МР και βίντεο σε μορφή AVI με 1280х720, 720x480, 640x480 ή 320х240 πίξελ. Σχεδιασμένη να λειτουργεί σε ακραίες συνθήκες απο -20 έως +60 βαθμούς Κελσίου. Με το μοναδικό σχεδιασμό του αισθητήρα κίνησης μπορεί να καλύψει μια περιοχή περίπου 120 μοιρών  και ο γρήγορος χρόνος ενεργοποίησης απο 0.4 δευτερόλεπτο εξασφαλίζει ότι θα πιάσει οποιοδήποτε αντικείμενο που θα περάσει  μπροστά από το φακό της κάμερας Η κάμερα της ημέρα πιάνει απο απόσταση 1 μέτρο μέχρι το άπειρο και την νύχτα απο 3 μέτρα μέχρι 20 μέτρα. Η κάμερα έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση και με αυτό το τρόπο με 8 μπαταρίες 1.5 V τύπου AA μπορεί για μήνες να παραμείνει σε κατάσταση αναμονής. Η συσκευή έχει 2,4 ιντσών έγχρωμη οθόνη οπου μπορείτε να δείτε αμέσως τα καταγεγραμμένα αρχεία. Η κάμερα καταγράφει σε κάρτα μνήμης SD, οπου το μέγιστο μέγεθος που μπορείτε να τοποθετήσετε είναι 32 GB. Οι υπέρυθρες δίοδοι εξασφαλίζουν ακόμη καλύτερη νυχτερινή λήψη. Για καλύτερη τοποθέτηση της κάμερας και να δείτε που ακριβώς θα καταγράφει, έχει δίκτη λέιζερ που μπορείτε να ενεργοποιήσετε όταν ακουμπήσετε το τηλεχειριστήριο στον αισθητήρα, στην πάνω δεξιά πλευρά της κάμερας.
Πάνω στις φωτογραφίες καταγράφεται η ημερομηνία, η ώρα, η θερμοκρασία και η φάση της σελήνης. Κάθε φωτογραφια μπορεί να αποθηκευτεί με ένα μοναδικό κωδικό της κάμερας έτσι ώστε να μπορούν να αναγνωριστούν οι φωτογραφίες απο διαφορετικές κάμερες. Επιπλέον τα αρχεία μπορούν να προστατεύτουν με κωδικό πρόσβασης και επομένως να προστατεύονται από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Ανοίξτε το καπάκι για τις μπαταρίες και τοποθετήστε 4 ή 8 μπαταρίες τύπου ΑΑ. Τοποθετήστε κάρτα μνήμης SD απο 4 GB μέχρι 32 GB στη θύρα και μετακινείστε το κουμπί ενεργοποίησης στο TEST. Για να ρυθμίσετε την κάμερα σας πατήστε το MENU. Κινήστε στο μενού με τα κουμπιά που είναι βελάκια και οι αλλαγές γίνονται πατώντας το κουμπί ΟΚ.

1.MODE – Επιλέγετε λειτουργία της κάμερας Photo. Video ή Photo+Video. Εάν επιλέξετε λειτουργία φωτογραφία+βίντεο η κάμερα τραβάει σειρά απο φωτογραφίες και μετά απο αυτό καταγράφει βίντεο.

2.Photo Size – επιλέγετε ανάλυση της φωτογραφίας.

3.Video Size – επιλέγετε ανάλυση του βίντεο.

4.Picture No – επιλέγετε πόσες φωτογραφίες να τραβήξει όταν ενεργοποιηθεί η κάμερα απο κίνηση.

5.Video Length – μήκος του βίντεο. Απο 10 δευτερόλεπτα εώς 180 δευτερόλεπτα.

6.Interval – εδώ μπορείτε να επιλέξετε κενό σε δευτερόλεπτα, κατα τα οποία η κάμερα δεν θα ενεργοποιηθεί απο την κίνηση εφόσον έχει ήδη ανιχνεύσει κίνηση. Απο 5 δευτερόλπετα εώς 60 λεπτά.

7.Time Lapse – όταν ενεργοποιήσετε αυτή την λειτουργία, η κάμερα τραβάει συνεχόμενες φωτογραφίες, ανεξάρτητα εάν υπάρχει κίνηση ή όχι.

8.Side PIR – ενεργοποιεί και απενεργοποιεί τους πλάγιους PIR αισθητήρες.

9.Volume Rec – επιλέγετε εάν το βίντεο θα καταγράφει ήχο ή όχι.

10.Auto PowerOff – χρόνος απενεργοποίησης της κάμερας και έναρξη λειτουργίας αναμονής.

11.BackLight Timer – χρόνος μετά τον οποίο θα απενεργοποιηθεί η οθόνη.

12.Flash light – ρυθμίζει την δύναμη των υπέρυθρων διόδων.

13.Timer – ρυθμίζετε τις ώρες στις οποίες η κάμερα θα είναι ενεργοποιημένη και απενεργοποιημένη.

14.Date&Time – ρυθμίζετε την ημερομηνία και ώρα.

15.Time Format – να δείχνει την ώρα σε 12 ή 24 ώρες.

16.Time Stamp – εάν θέλετε η ημερομηνία και η ώρα να φαίνονται στις καταγραφές ή όχι.

17.Camera Name – δίνετε όνομα στην κάμερα σας.

18.Password – βάζετε κωδικό πρόσβασης στις καταγραφές σας.

19.Language – επιλέγετε την γλώσσα του μενού.

20.TV Out – TV έξοδος.

21.Format – φορμάτ στην κάρτα μνήμης.

22.Reset to Factory – επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

23.System – βλέπετε την έκδοση του λογισμικού.

 
Όταν κάνετε όλες τις ρυθμίσεις στην κάμερα σας, μετακινείστε το κουμπί στο OFF. Έπειτα τοποθετήστε την στο μέρος που θέλετε και βάλτε το κουμπί στο ON. Κλείστε το καπάκι. Όταν η δίοδος σταματήσει να αναβοσβήνει, σημαίνει οτι είναι έτοιμη για χρήση.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών