Στυλό-κάμερα με ανυχνευτη κινησησ,και μια 4GB κάρτα μνήμης   (Νούμερο: HD45-4GB)

Τιμή με ΦΠΑ

39.95€

Μη Διαθέσιμο
Στυλό-κάμερα με ανυχνευτη κινησησ,και μια 4GB κάρτα μνήμης

Στυλό-κάμερα με ανυχνευτη κινησησ,και μια 4GB κάρτα μνήμης   (Νούμερο: HD45-4GB)

39.95€

Με αυτό το λειτουργικό στυλό μπορείτε να τραβήξετε βίντεο υψηλής ανάλυσης. Τα καταγραμένα αρχεία είναι 1280h960 pixel σε μορφή AVI και 30 fps. Ο στυλός έχει MicroSD κάρτα μνήμης 4GB.Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου σας επιτρέπει να κάνετε αδιάκοπη εγγραφή περίπου μια ώρα.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το στυλό ως φορητό δίσκο,δεν χρειάζονται τα drivers. Ή ώς Web κάμερα μετά την εγκατάσταση των drivers από το δίσκο εγκατάστασης.
Πριν ξεκινήσετε,φορτηστε τη συσκευή τουλάχιστον 4ωρες. 1.Ανοιγμα-πατήστε και κρατήστε το κουμπι(πάνω),μέχρι να ανάψει το μπλε λεντακι.Ειναι σε λειτουργία.Τωρα,με το πάτημα του κουπί μια φορά κάνετε φωτογραφίες.Το μπλε λεντακι σβήνει,και ανάβει ξανά,αν θέλετε να κάνετε βίντεο,από αυτή τη λειτουργία,πατήστε και κρατήστε το κουμπι για δυο δευτερόλεπτα.Το μπλε λεντακι αναβοσβηνει τρεις φορές,και σβήνει.Η συσκευη είναι σε λειτουργία βίντεο,για να σταματήσει πατήστε το κουμπι μια φορά,το μπλε λεντακι ανάβει. Για να σβήσει η συσκευη,πατήστε και κρατήστε το κουμπι,ως που να σβήσουν τα λεντακια.
Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Προσοχή! Η παράνομη παγίδευση τηλεφωνικών συσκευών και δικτύων, η καταγραφή και χρήση περιεχομένου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, χωρίς τη συγκατάθεση των συνομιλούντων, διώκεται ποινικά και τιμωρείται με κάθειρξη κατ΄άρθρο 370Α ΠΚ.

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών