Ρολόϊ με κρυφή κάμερα   (Νούμερο: HD69)

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 6 Μήνες

42.95€

Μη Διαθέσιμο
Ρολόϊ με κρυφή κάμερα

Ρολόϊ με κρυφή κάμερα   (Νούμερο: HD69)

42.95€

Καλαισθητικό ανδρικό ρολόϊ με μεταλλικό λουράκι  που μπορεί να χρησιμοποιείται για ηχητική εγγραφή, φωτογραφίες ή ηχητικά-βίντεο αρχεία. Η ρύθμιση της εγγραφής είναι γρήγορη και εύκολη – μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ με το άλλο γίνεται η αλλαγή των λειτουργιών. Οι ηχητικές εγγραφές είναι σε WAV φορμάτ με 64 kbps. Αν επιθυμείτε να κάνετε μόνο φωτογραφία, αυτή θα γραφτεί σε μορφη JPEG με ανάλυση 1600х1200 pixel. Οι AV εγγραφές είναι σε AVI με 640х480 pixel και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο. Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων-λιθίου, επιτρέπει να κάνετε περίπου μιά ώρα αδιάκοπη εγγραφή. Η φόρτιση της μπαταρίας γίνεται με τον φορτιστή,συνδέοντας τον στην πρίζα που δεν είναι τύπου ασφάλειας,ή από την USB είσοδο του Η/Υ σας. Το ρολόϊ αναγνωρίζεται αυτομάτως απ’ όλα τα λειτουργικά συστήματα και δεν χρειάζεται εγκατάσταση των οδηγών για το σκοπό αυτό. Έχει ενσωματωμένη μνήμη των 4 GB.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Βίντεο ανάλυση 640х480 , 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο
Ανάλυση φωτογραφίας απο 1600х1200
Βίντεο φορμάτ: AVI
Φορμάτ φωτογραφίας: JPG
Φορμάτ ήχου /καταγραφή/: WAV φορμάτ με 64 kbps.
Μνήμη : 4GB
Ενσωματομένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων-λιθίου
Σύνδεση με υπολογιστή: Η σύνδεση με τον υπολογιστή σας γίνεται πολύ εύκολα – μέσω USB θύρες. Κάθε υπολογιστής έχει τέτοιες θύρες, αλλά σε μερικά κουτιά βρίσκονται απο πίσω,για αυτό κοιτάξτε κάλα πρίν τηλεφωνήσετε σε κάποιον ειδικό. Μετά απο αυτό πάρτε το USB καλώδιο, που θα βρείτε μέσα στο σετ.Συνδέστε την μία άκρη στην κάμερα και την άλλη άκρη στον υπολογιστή ,και θα πρέπει να εμφανιστεί στην επιφάνεια εργασίας σας ειδοποίηση,οτι βρέθηκε νέα συσκεύη.Εάν δεν εμφανιστεί,πηγαίνετε στο browser /My Computer/ και κάτω απο κάτω απο όλους τους δίσκους και πρέπει να βρείτε την κάμερα με το όνομα  Removable Disk.
Απο εδώ και πέρα μπορείτε άνετα να αντιγράψετε και να μεταφέρετε αρχεία.
Ρυθμίσεις για την ημερομηνία και την ώρα:
 Αυτή η συσκεύη ανανεώνει μόνη της την ημερομηνία και την ώρα απο τον υπολογιστή,μόνο χρειάζετε να τα συνδέσετε . Για αυτό συνδέστε με USB καλώδιο, πηγαίνετε στην κεντρική διεύθυνση  και βρείτε το αρχείο WriteTime.exe. Τρέξτε το και η συσκεύη αυτόματα θα ανανεώσει τις ρυθμίσεις για την ημερομηνία και την ώρα,και όση ώρα τραβάτε βίντεο,στην κάτω δεξιά γωνία θα εμφανίζεται η τρέχων ώρα και ημερομηνία.
1. ON/OFF
 - Βίντεο: Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της συσκεύης και έναρξη/διακοπή της βίντεο εγγραφής.
 2. USB
3. Φωτογραφίες: Με ένα πάτημα του κουμπιού τραβάει φωτογραφίες.
 4. Φωτεινή ένδειξη: Δείχνει την τρέχων κατάσταση της συσκεύης.
 5. Φακός της κάμερας
Τρόποι χρήσεις της συσκεύης:
 1.Έναρξη: απο απενεργοποιημένη κατάσταση,πατήστε και κρατήστε για περίπου δύο δευτερόλπετα το Power κουμπί ,η μπλέ και κόκκινη ένδειξη θα ανάψουν. Μετά απο αυτό αφήστε το κουμπί, η συσκεύη προετοιμάζετε,η κόκκινη ένδειξη σβήνει και η μπλέ μένει μόνιμα αναμένη.Η κάμερα σας είναι σε κατάσταση αναμονής και έτοιμη για χρήση.
2. Απενεργοποίηση:Απο κατάσταση αναμονής και έτοιμο για χρήση,πατήστε και κρατήστε το  Power κουμπί για δύο δευτερόλεπτα, η κόκκινη ένδειξη αναβοσβήνει τρείς φορές και η συσκεύη κλείνει.Ή θα απενεργοποιηθεί εάν μείνει τρία λεπτά αχρησημοποίητη.
 3. Video /εγγραφή/: Απο λειτουργεία αναμονής πατήστε το Power/video κουμπί, η μπλέ ένδειξη θα αναβοσβήσει τρείς φορές και θα σβήσει,η κάμερα έχει αρχίσει να τραβάει βίντεο.Εάν θέλετε να σταματήσετε να τραβάτε βίντεο πατήστε οποιοδήποτε κουμπί,η μπλέ ένδειξη θα ανάψει και θα αναβοσβήσει τρείς φορές,τότε πατήστε ξανά το power/video κουμπί και η συσκεύη θα αποθηκεύσει το αρχείο στην μνήμη .Μετά απο αυτό η συσκεύη βρίσκεται σε λειτουργεία αναμονής και έτοιμη για χρήση.
Εάν η κάρτα είναι πλήρης τότε και οι δύο ενδείξεις αρχίζουν να αναβοσβήνουν και μετά απο πέντε δευτερόλεπτα η συσκεύη απενεργοποιείτε.
 4. Pictures /φωτογραφίες/: Απο λειτουργεία αναμονής, πατήστε για λίγο το κουμπί camera , μετά απο αυτό η κόκκινη ένδειξη ανάβει ,η φωτογραφία είναι τραβηγμένη και αποθηκευμένη στην μνήμη σε JPG φορμάτ


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Προσοχή! Η παράνομη παγίδευση τηλεφωνικών συσκευών και δικτύων, η καταγραφή και χρήση περιεχομένου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, χωρίς τη συγκατάθεση των συνομιλούντων, διώκεται ποινικά και τιμωρείται με κάθειρξη κατ΄άρθρο 370Α ΠΚ.

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών