Κρυφή κάμερα σε αισθητήρα καπνού με 4 GB ενσωματομένη μνήμη   (Νούμερο: HD96)

58.46 €

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

- +
Μη Διαθέσιμο
Κρυφή κάμερα σε αισθητήρα καπνού με 4 GB ενσωματομένη μνήμη

Κρυφή κάμερα σε αισθητήρα καπνού με 4 GB ενσωματομένη μνήμη   (Νούμερο: HD96)

58.46€

Ο αισθητήρας στον οποίο είναι μονταρισμένη η κάμερα είναι απολύτως ρεαλιστικός και δεν θα ξυπνήσει καμμία αμφιβολία,όταν τον τοποθετήσετε στο ταβάνι του χώρου.
Η χρήση της συσκεύης είναι εύκολη και βολική,χάρη στο τηλεκοντρόλ.Με το τηλεκοντρόλ μπορείτε να χειρίζεστε απο απόσταση όλες τις λειτουργείες της κρυφής κάμερας.
Το μοντάζ και το ντεμοντάζ του αισθητήρα γίνεται μόνο με μια περιστροφή και με αυτό τον τρόπο μπορείτε εύκολα να τον κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας στον υπολογιστή.
Με την κάμερα μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες,ηχογραφίσεις και βίντεο εγγραφές,όπως και να χρησιμοποιείτε ανιχνευτή κίνησης.
Η φωτογραφίες είναι JPEG με ανάλυση 2560х1920,το βίντεο είναι AVI με 1280х720 Pixels.
Η συσκεύη έχει πολυμερούς -ιόντων μπαταρία 600 mAh

Σας παρουσιάζουμε έναν ανιχνευτή καπνού,που περιέχει μια πολύ ποιοτική κάμερα.Με την βοήθειά της μπορείτε να τραβήξετε τα καλύτερα βίντεο και φωτογραφίες,που θα σας δώσουν λεπτομερείς πληροφορίες για οτιδήποτε γίνετε γύρω σας και με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Κουμπιά:

 1. USB

 2. Ρεσέτ

 3. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση

 4. Ενεργοποίηση ανίχνευσης κίνησης

 5. Φωτεινή ένδειξη

 6. Φακοί

 Οδηγίες χρήσης: 

1.Για να ενεργοποιήσετε την συσκεύη,απλά πατήστε το κουμπί ενεργ./απενεργ. απο τον ανιχνευτή και βάλτε το στο ON.

2.Μετά απο αυτό με το τηλεκοντρόλ πατήστε το κουμπί με το εικονίδιο ενεργοποιήση/απενεργοποίηση της συσκεύης.Εκείνη την στιγμή η μπλέ και η κόκκινη φωτεινές ανιχνευτές θα ανάψουν ταυτόχρονα.Μετά απο αυτό η μπλέ ένδειξη θα σβήσει και θα παραμείνει αναμμένη μόνο η κόκκινη.Το προιόν βρίσκετε σε λειτουργεία ετοιμότητας.

3.Φωτογραφία: 
Για να τραβήξετε φωτογραφία με αυτή την κάμερα μέσα σε ανιχνευτή καπνού,απο λειτουργεία ετοιμότητας απλά πατήστε το κουμπάκι που έχει ζωγραφισμένο φωτογραφική μηχανή.Η κόκκινη ένδειξη θα αναβοσβήσει μια φορά.Αυτό σημαίνει οτι έχετε τραβήξει φωτογραφία.

4.Βίντεο: 
Για να τραβήξετε βίντεο απο λειτουργεία αναμονής απλά πατήστε το κουμπί που έχει πάνω του κάμερα και η κόκκινη ένδειξη θα αναβοσβήσει τρείς φορές και θα σβήσει.Η κάμερα καταγράφει.Για να διακόψετε την εγγραφή,απλά πατήστε ξανά το ίδιο κουμπί και η συσκεύη θα αποθηκεύσει το αρχείο.Η συσκεύη έπειτα απο αυτό μπαίνει πάλι σε λειτουργεία αναμονής χρήσης.

5.Ανιχνευτής κίνησης: 
Μπορείτε να τραβάτε βίντεο μόνο όταν μπροστά στην κάμερα υπάρχει κάποιου είδους κίνηση.Αυτό γίνετεαι ,όταν ρυθμίσετε την κάμερα.Για να το κάνετε αυτό,απλά απο λειτουργεία αναμονής χρήσης,με το τηλεκοντρόλ πατήστε το κουμπί που έχει ζωγραφισμένο άνθρωπο.Και οι δύο ενδείξεις- η κόκκινη και η μπλέ θα αναβοσβήσουν τέσσερις φορές και θα σβήσουν.Τώρα ο ανιχνευτής είναι ενεργοποιημένος και όταν κάποιος περάσει,αυτός θα ενεργοποιήσει την κάμερα.Για να τον απενεργοποιήσετε πατήστε ξανά το ίδιο κουμπί.

6.Απενεργοποίηση: 
Πατήστε το κουμπί για απενεργοποίηση απο το τηλεκοντρόλ.

7.Όση η μπαταρία φορτίζετε ,η κάμερα μπορεί να τραβάει σύντομα βίντεο τα οποία έχουν διάρκεια τρία λεπτά.

8.Ρεσέτ: 
Εαν για κάποιο λόγο η κάμερα σας αρχίσει να φέρετε περίεργα ή δεν αντιδράει στις εντολές που της δίνετε,πατήστε το κουμπί Reset ,για να την επανεκκινήσετε,ή πατήστε και κρατήστε το κουμπί για απενεργοποίηση μέχρι να κλείσει.Μετά απο αυτό ενεργοποιήστε την κάμερα και συνεχίστε την δουλειά σας απο εκεί που την διακόψατε.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Βίντεο φορμάτ: AVI

 Βίντεο κωδικοποίηση: MJPEG

 Βίντεο ανάλυση: 1280х720

 Λήψεις ανα δευτερόλεπτο: 30

 Λογισμικό για αναπαραγωγή βίντεο: Κάθε εγκαταστημένο player στο λειτουργικό σύστημα

 Φορμάτ φωτογραφίας: JPG 4032x3024

 Pixels φωτογραφίας: 5MP

 Εικόνα: 4:3

 Υποστηρίζει λειτουργικά συστήματα ОС: Windows me/2000/XP/2003/Vista/M

 Μπαταρία: 600 ma

 Λειτουργεία χήσης χωρίς διακοπή: 5 ώρες

 Είδος κάρτας μνήμης: 4, 8 ή 16 GB  


Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κατέβασε

Προσοχή! Η παράνομη παγίδευση τηλεφωνικών συσκευών και δικτύων, η καταγραφή και χρήση περιεχομένου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, χωρίς τη συγκατάθεση των συνομιλούντων, διώκεται ποινικά και τιμωρείται με κάθειρξη κατ΄άρθρο 370Α ΠΚ.

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών