Συμπαγής GPS tracker   (Νούμερο: GPS06)

Τιμή με ΦΠΑ

143.95€

Μη Διαθέσιμο
Συμπαγής GPS tracker

Συμπαγής GPS tracker   (Νούμερο: GPS06)

143.95€

Αυτό το συμπαγές GPS Tracker είναι κατάλληλο για την παρακολούθηση της κίνησης των παιδιών ή τα κατοικίδια ζώα. Στο πίσω μέρος του tracker υπάρχει μια είσοδος που μπορείτε να βάλετε τον ιμάντα του παιδιού ή το περιλαίμιο του κατοικίδιου ζώου. Το κιτ περιλαμβάνει ζώνη και αδιάβροχο κάλυμμα για να είστε προετοιμασμένοι για όλες τις καταστάσεις. Επίσης, έχετε και δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου και έναν προσαρμογέα που σας επιτρέπει να φορτίζετε και τα δύο ταυτόχρονα. Με το GPS06 είστε σε θέση να ακολουθήσετε τη διαδρομή του αντικειμένου με δύο τρόπους: τα δεδομένα μπορούν να ληφθούν από προκαθορισμένο κινητό τηλέφωνο ως μήνυμα SMS ή μέσω του δικτύου GPRS για κινητής τηλεφωνίας να λαμβάνουν δεδομένα απευθείας στον υπολογιστή. Αν και μικρό σε μέγεθος το tracker έχει την πλήρη λειτουργικότητα σαν συναγερμό για αποχώρησή απο μια συγκεκριμένη περιοχή, συναγερμό για υπέρβαση μιας ορισμένης ταχύτητας, συναγερμός κίνησης, κλπ. Το μικρό μέγεθός του το κάνει ιδιαίτερα κατάλληλο για κρυφές διαδρομές.

Σχόλια Πελατών

Αξιολόγηση από:
Sherlock Holmes

2010-12-15 19:25:45

"Πώςι διαρκια εχει η μπαταρία;"

Εξαρτάται από την ένταση της μετάδοσης και της λήψης των δεδομένων, αλλά κατά μέσο όρο περίπου 2-3 ημέρες.

Αξιολόγηση από:

2010-12-11 12:56:55

Πώςι διαρκια εχει η μπαταρία;

Αξιολόγηση από:
Sherlock Holmes

2010-09-06 20:10:32

*Eugenia* : " Mπορώ 'οτον τοι βάλω στο αυτοκίνητο κρυφά , να καταλαβάινω που είναι ανά πάσα στιγμή; Και αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο εύρος της κάλυψης;"

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση των αυτοκινήτων, αλλά αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε περισσότερο χρονικό διάστημα θα πρέπει να το συνδέσετε με την μπαταρία.
Με το GPS-και μπορείτε να παρακολουθείτε τη θέση του αυτοκινήτου, χωρίς περιορισμούς.

Αξιολόγηση από:
*Eugenia*

2010-09-03 23:45:34

Mπορώ 'οτον τοι βάλω στο αυτοκίνητο κρυφά , να καταλαβάινω που είναι ανά πάσα στιγμή; Και αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο εύρος της κάλυψης;