Κοριός και συναγερμός   (Νούμερο: B31)

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 6 Μήνες

57.95€

Μη Διαθέσιμο
Κοριός και συναγερμός

Κοριός και συναγερμός   (Νούμερο: B31)

57.95€

 Αυτή είναι μία πολυλειτουργική  συσκευή που εκτός απ’ αυτό που σας επιτρέπει να ακούτε τις συνομιλίες γύρω της, μπορεί να σας ενημερώνει για ανεπιθύμητη διάρρηξη στο σπίτι σας. Αυτή έχει δύο αισθητήρες που μπορούν να ελέγχονται μέσον αποστολής μηνύματος. Ο φωνητικός αισθητήρας θα καλέσει τον αριθμό σας ή θα σας στείλει μήνυμα όταν ο ήχος γύρω του υπερβεί 65 dB. Κατά τον ίδιο τρόπο θα αντιδράσει η συσκευή κρυφακούσματος αν χωριστεί απ’ αυτή ο μαγνητικός αισθητήρας. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα δύο μέρη – τον μαγνήτη και την συσκευή κρυφακούσματος στο χρηματοκιβώτιο και στην πόρτα και όταν αυτά απομακρυνθούν στο άνοιγμα, η συσκευή θα σηματοδοτήσει. Για την εύκολη τοποθέτηση έχετε ταινία διπλής όψεως. Αν τοποθετήσετε της συσκευής κρυφακούσματος σε κινούμενο αντικείμενο, μπορείτε να λαμβάνετε link για την τοποθεσία του,με τη βοήθεια του GPS συστήματος.

LAG2 – Ενεργοποίηση Αγγλικής Γλώσσας

LAG3 – Ενεργοποίηση Ρώσικης γλώσσας

GDM1 – Ενεργοποίηση συσκεύης σε λειτουργεία ανίχνευσης φωνής.Η συσκεύη θα κάνει κλήση ή θα στείλει SMS

GDM2 – Ακύρωση του ανιχνευτή φωνής

GDM5 – Ενεργοποίηση συναγερμού,που σας ειδοποιεί με  SMS ή κλήση όταν η πόρτα ανοίγει ή κλείνει

GDM6 – Σταματάει τον συναγερμό για άνοιγμα ή κλείσιμο της πόρτας

TIM*** - Αλλαγή διαστημάτων,ανάμεσα στα οποία να ενεργοποιείτε ο συναγερμός .Για παράδειγμα TIM05 για να καλεί ανα 5 λεπτά

LBS – Στέλνει  λινκ με την τοποθεσία της συσκεύης

MOD1 –Η συσκεύη πρώτα στέλνει  SMS  και έπειτα καλεί

MOD2 – Κάνει μόνο κλήσεις

MOD3 – Στέλνει μόνο SMS

DSP –Στέλνει  SMS με την κατάσταση της συσκεύης

Στείλτε  SMS HM1 (2, 3, 4, 5) για να δώσετε συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο,στο οποίο θα απαντάει αυτόματα η συσκεύη.Οι αριθμοί μπορούν να είναι μέχρι 5.

 


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Προσοχή! Η παράνομη παγίδευση τηλεφωνικών συσκευών και δικτύων, η καταγραφή και χρήση περιεχομένου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, χωρίς τη συγκατάθεση των συνομιλούντων, διώκεται ποινικά και τιμωρείται με κάθειρξη κατ΄άρθρο 370Α ΠΚ.

Σχόλια Πελατών