Κάμερα κλειδί με αισθητήρα κίνησης και IR δίοδο   (Νούμερο: HD71)

Επέλεξε SD κάρτα:
*

67.95 €

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

- +
Αγορά

Κάνε παραγγελία για
10 δευτερόλεπτα

ή Πρόσθεσε στο καλάθι και ψώνισε περισσότερα

Κάμερα κλειδί με αισθητήρα κίνησης και IR δίοδο

Κάμερα κλειδί με αισθητήρα κίνησης και IR δίοδο   (Νούμερο: HD71)

67.95€

Με την κάμερα μέσα σε κλειδί αυτοκινήτου θα μπορείτε να τραβήξετε βίντεο με ήχο, με ανάλυση 1920х1080 και 30 λήψεις ανά δευτερόλεπτο. Η συσκευή διαθέτει αισθητήρα κίνησης με τον οποίο θα μπορείτε να τραβάτε βίντεο μόνο όταν υπάρχει κάποια κίνηση μπροστά από τον φακό της κάμερας. Με τον τρόπο αυτό θα εξοικονομίσετε μπαταρία. Για φωτογραφίες μέσα σε σκοτεινό μέρος, η κάμερα διαθέτει δίοδο IR που μπορείτε να ενεργοποιήσετε και απενεργοποιήσετε όταν θέλετε. Με την κάμερα μπορείτε να τραβήξετε και φωτογραφίες σε JPEG με ανάλυση 4032х3024.
Η συσκευή αναγνωρίζεται αυτομάτως από το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή ή λάπτοπ σας και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως φορητή μνήμη. Στο κουτί θα βρείτε και δίσκο με το απαραίτητο πρόγραμμα οδήγησης για εγκατάσταση, ώστε να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την συσκευή και σαν web camera.
Τα καταγεγραμμένα αρχεία αποθηκεύονται σε κάρτα μνήμης microSD (δεν συμπεριλλαμβάνετε), και η μέγιστη χωρητικότητα της κάρτας μνήμης που μπορείτε να τοποθετήσετε είναι 32 GB. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία επιτρέπει περίπου 90 λεπτά αυτονομία.


 

1.Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση: Για ενεργοποίηση της συσκεύης πρέπει να πατήσετε το κουμπί με το αυτοκινητάκι συνεχόμενα μέχρει να ανβοσβήσει το λαμπάκι και να παραμείνει κόκκινο. Αυτό σημαίνει οτι είναι ενεργοποιημένη. Με τον ίδιο τρόπο την απενεργοποιείτε.
2.Φωτογραφίες: Με το κουμπάκι που έχει ξεκλειδωμένο λουκέτο τραβάτε φωτογραφίες. Όταν το πατήσετε, σβήνει, τραβάει την φωτογραφία, την αποθηκεύει και ανάβει ξανά κόκκινο λαμπάκι. Είναι σε λειτουργία αναμονής και μπορείτε να τραβήξετε την επόμενη φωτογραφία σας.
3. Βίντεο: Για να τραβήξετε βίντεο, ενεργοποιήστε την συσκεύη και για να ξεκινήσετε την εγγραφή πατήστε συνεχόμενα το κουμπί με το ξεκλειδωμένο λουκέτο .Το φωτάκι αναβοσβήνει δύο φορές και παραμένει σβησμένο. Αυτό σημαίνει οτι η συσκεύη τραβάει βίντεο .Για να διακόψετε το βίντεο, πατήστε το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης. Αποθηκεύει το βίντεο και παραμένει μόνιμα αναμένο το κόκκινο κουμπάκι. Εάν δεν σταματήσετε χειροκίνητα την καταγραφή, το βίντεο συνεχίζει και κόβετε ανα 15 λεπτά μέχρι να το σταματήσετε ή να πέσει η μπαταρία της συσκεύης.
4.Ανιχνευτής κίνησης: Με ενεργοποιημένη την συσκεύη, πατήστε το πλήκτρο ενεργοποίησης του ανιχνευτή κίνησης που είναι το κουμπί με το κλειδωμένο λουκέτο. Θα αναβοσβήσουν αρκετές φορές μπλέ-μώβ φωτάκια και θα σβήσουν. Η συσκεύη σας βρίσκετε σε λειτουργία ανίχνευσης κίνησης. Όταν κάποιος περάσει μπροστά απο τον φακό της κάμερας,θα αρχίσει να καταγράφει. Πριν απο αυτό θα αναβοσβήσει το φωτάκι μπλε. Όταν η κίνηση σταματήσει και αποφασήσετε να σταματήσετε την καταγραφή, απλά πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης. Θα ανάψει πάλι μόνιμα το κόκκινο φωτάκι.
5.Νυχτερινή λήψη: Πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης της συσκευής ,περιμένετε να παραμείνει ξανά μόνιμα αναμμένο το κόκκινο λαμπάκι, έπειτα πατήστε σύντομα το κουμπί ενεγοποίησης του ανιχνεύτη κίνησης που στην συγκεκριμένη περίπτωση θα ενεργοποιήσει την νυχτερινή λήψη. Με το ίδιο κουμπί την απενεργοποιείτε.
6.Μεταφορά αρχείων: Για να μεταφέρετε τα αρχεία σας στον υπολογιστή, συνδέστε την συσκεύη με το USB καλώδιο και έπειτα συνδέστε την με τον υπολογιστή σας. Την αναγνωρίζει αυτόματα σαν φορητή μνήμη και μπορείτε να μεταφέρετε, διαγράψετε, αποθηκεύσετε τα αρχεία σας.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Βίντεο φορμάτ - AVI
Βίντεο κωδικοποίηση - М-JPEG
Βίντεο ανάλυση - 1920х1080
Λήψεις ανα δευτερόλεπτο - 30
Φορμάτ φωτογραφίας - JPG
Ανάλυση φωτογραφίας -
4032х3024
Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα - Windows
Χρόνος συνεχόμενης χρήσης - 90 λεπτά
Ένταση τροφοδοσίας - DC-5V
Interface - Mini USB 5pin
Μπαταρία - Πολυμερής λιθίου 450mAh
Διαστάσεις - 71χιλ/34χιλ/22χιλ.


Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κατέβασε

Προσοχή! Η παράνομη παγίδευση τηλεφωνικών συσκευών και δικτύων, η καταγραφή και χρήση περιεχομένου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, χωρίς τη συγκατάθεση των συνομιλούντων, διώκεται ποινικά και τιμωρείται με κάθειρξη κατ΄άρθρο 370Α ΠΚ.

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών