Γυαλιά με fullHD κάμερα   (Νούμερο: HD80)

Επέλεξε SD κάρτα:
*

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

82.95€

Μη Διαθέσιμο
Γυαλιά με fullHD κάμερα

Γυαλιά με fullHD κάμερα   (Νούμερο: HD80)

82.95€

Σ’ αυτά τα γυαλιά υπάρχει ενσωματωμένη κρυφή κάμερα που τραβάει βίντεο με fullHD ποιότητα. Τοβίντεο είναι σε AVI με ανάλυση 1280х720. Τα γυαλία δεν έχουν ενσωματωμένη μνήμη, έχουν θύρα για microSD κάρτα μνήμης και μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοια με μέγιστη χωρητικότητα 32GB. Η χρήση της κάμερας είναι εξαιρετικά εύκολη.Μόνο με ένα κουμπί η κάμερα ενεργοποιείτε και απενεργοποιείτε, ενώ με το ίδιο κουμπί εκκινείται και διακόπτεται η εγγραφή. Η συσκευή έχει μπαταρία που επιτρέπει 40 λεπτά συνεχόμενη εγγραφή.

 

 

 

 

 

Πριν ξεκινήσετε την χρήση της συσκεύης, τοποθετήστε κάρτα μνήμης απο 4GB εως 32GB και φορτήστε την 2-3 ώρες.

Ενεργοποίηση:
Πατήστε το κουμπί για 3 δευτερόλεπτα και η συσκεύη θα ενεργοποιηθεί.Θα ανάψει μπλέ λαμπάκι και θα παραμείνει αναμένο.Αυτό σημαίνει οτι η συσκεύη είναι σε λειτουργία αναμονής.

Φωτογραφίες:
Με σύντομο πάτημα του κουμπιού, το μπλέ λαμπάκι σβήνει και ανάβει ξανά.Αυτό σημαίνει οτι έχετε τραβήξει φωτογραφία.Με κάθε επόμενο πάτημα του κουμπιού τραβάτε και μια φωτογραφία.

Βίντεο:
Απο λειτουργία αναμονής, πατήστε για 2 δευτερόλεπτα το κουμπί μέχρι να αναβοσβήσει το μπλέ λαμπάκι.Έπειτα θα αναβοσβήσει 3 φορές και θα σβήσει.Αυτό σημαίνει οτι η κάμερα τραβάει βίντεο.Για να σταματήσετε την καταγραφή βίντεο, πατήστε το κουμπί μια φορά σύντομα.

Απενεργοποίηση:
Για να απενεργοποιήσετε το προϊόν πατήστε συνεχόμενα το κουμπί μέχρι να ανάψει κόκκινο λαμπάκι και αφήστε το κουμπί.Η συσκεύη είναι απενεργοποιημένη.

Σύνδεση με υπολογιστή:
Όταν τελειώσετε με τις καταγραφές, συνδέστε την κάμερα στον υπολογιστή ή λάπτοπ σας με το καλώδιο που έχει στο κουτί.
Η συσκεή θα αναγνωριστεί αυτόματα σαν φορητή μνήμη.Απο εκεί μπορείτε να δείτε, να μεταφέρετε, αντιγράψετε ή διαγράψετε τις καταγραφές σας.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Βίντεο φορμάτ - AVI
Βίντεο ανάλυση - 1280x720
Λήψεις ανα δευτερόλεπτο - 30
Αναλογία - 16:9
Υποστηριζόμενα Λειτουργικά συστήματα - Windows
Χρόνος συνεχόμενης καταγραφής - 40 λεπτά
Ένταση τροφοδοσίας - DC-5V
Μπαταρία 160 mAh
Διαστάσεις - 129χιλ/32χιλ


Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κατέβασε

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών