Κάμερα μέσα σε λάμπα   (Νούμερο: HD83)

Επέλεξε SD κάρτα:
*

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

125.95€

Μη Διαθέσιμο
Κάμερα μέσα σε λάμπα

Κάμερα μέσα σε λάμπα   (Νούμερο: HD83)

125.95€

Με αυτή τη κάμερα δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για μπαταρίες,αφού συνδέετε απευθείας με το ηλεκτρικό ρεύμα .Η λειτουργία της είναι απλή,βιδώνετε τη λάμπα στο φωτιστικό,και κάθε φορά που την ανάβετε,η έγγραφη ξεκινάει,και όταν τη σβήνεται-σταματάει.Υπάρχει και διακόπτης πάνω στη λάμπα.Για να βάλετε το φακό προς μια κατεύθυνση,υπάρχει εύκαμπτος σωλήνας.Η εγγραφές αποθηκεύονται σε micro SD κάρτα εώς 32GB.Μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ δύο αναλύσεις-640Χ480,και 352Χ288.Το φορμάτ των εγγράφων είναι 3gp,στη μικρή ανάλυση μπορείτε να κάνετε 24Ωρες εγγραφή σε 4GB κάρτα!Για να καταγράψετε μόνο όταν μπροστά απο τον φακό της κάμερας υπάρχει κίνηση,υπάρχει ανιχνευτής κίνησης.Μπορείτε να έχετε AV εγγραφή ακόμα και με πλήρες σκοτάδι,λόγω των υπέρυθρων που έχει η λάμπα,μέχρι και 10μέτρα.
Λειτουργεια 110-250V AC
Κατανάλωση-κάτω από 5W.

Αυτή η κάμερα δεν ανάβει. Υποδίεται λάμπα αλλά δεν φωτίζει!
Βάλτε την κάμερα στην θέση της λάμπας στο δωμάτιο που θέλετε. Μόλις ''ανάψετε'' την λάμπα απο το κουμπί θα αναβοσβήσει λαμπάκι και θα αρχίσει να καταγράφει βίντεο το οποίο θα αποθηκεύετε στην κάρτα μνήμης που έχετε τοποθετήσει στην θύρα.
Για να δείτε τις καταγραφές, πρέπει να βγάλετε την κάρτα μνήμης απο την συσκεύη και να την βάλετε στον αντάπτορα για κάρτα μνήμης που θα βρείτε στο σετ.
Έπειτα τον συνδέετε στο USB του υπολογιστή σας, θα αναγνωριστεί αυτόματα και θα δείτε τις καταγραφές. Μπορείτε απο εκεί να μεταφέρετε τα αρχεία, να τα αναπαράγετε και να τα διαγράψετε.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Βίντεο φορμάτ

3pg

Ανάλυση βίντεο

640х480

Ανιχνευτής κίνησης

Ναι

Μνήμη

Θύρα για microSD

Ένταση τροφοδοσίας

110-250 V AC

Κατανάλωση

Κάτω απο 5W

Διαστάσεις

100χιλ/59χιλ


Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κατέβασε

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών